неділя, 12 січня 2020 20:00

Гороскоп на 13-19 січня: що зробити, аби тиждень став успішним

Гороскоп на 13-19 січня: що зробити, аби тиждень став успішним
З'являтимуться геніальні ідеї, які допоможуть гарно заробити. Фото: astrozodiac.net

Тиждень з 13 по 19 січня порадує результатом. Збільшуйте кількість контактів і переговорів. Отримаєте те, чого бажаєте. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Натхнення повернеться до людей творчих, - говорить астролог. - З'являтимуться геніальні ідеї, які допоможуть гарно заробити. Навіть погана погода зараз не псуватиме настрій, бо поруч будуть найдорожчі люди. Насолоджуйтеся улюбленою роботою, проводьте більше часу у сімейному колі. Тривоги відступлять. Хочете, щоб тиждень став успішним? Досить хотіти всього й одразу. Визначтеся зі своїми бажаннями".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Розмір заробітків розчарує. Похід по магазинах доведеться перенести. Людина, у яку ви закохані, навряд чи відповість взаємністю. Не марнуйте на це часу. Офтальмологічні операції плануйте на кінець тижня.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Захищайте свої фінансові інтереси. Нагадайте боржникам, що прийшов час повертати позику. Пошук пари починайте після 17 січня. Доведеться обирати між двома претендентами.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Ваша неприступність відлякуватиме потенційних партнерів. Частіше усміхайтеся, першими розпочинайте діалог. Стережіться отруєння чадним газом. Пасивне куріння і задуха викличуть напади головного болю.

Рак (22 червня – 22 липня)

Сімейні клопоти заважатимуть роботі, тому на високі заробітки розраховувати марно. Стережіться шахрайства. Перевіряйте особисто документи, під якими ставите підпис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Погода втрутилась у порятунок Автралії від пожеж

Лев (23 липня – 23 серпня)

Вдасться здобути те, що раніше здавалося недосяжним. Зможете вдосталь заробити і придбати річ, про яку давно мрієте. Не залишайте без нагляду телефон. Уникайте любовних трикутників. Такі пригоди закінчаться плачевно.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Робота піде мляво. Проявити себе зможуть одиниці. Тримайтеся осторонь від людей, які набиваються вам у друзі. Подбайте про створення затишку у своєму домі. Не женіться за надприбутками.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Знадобляться терпіння і вміння пристосовуватися до нових умов. Оновіть коло спілкування, бо давні друзі завдають чимало клопоту. Продумуйте кожен свій крок. Сміливіше беріться за справи, у яких ви новачок.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Відкладіть переїзд до партнера. Дайте собі час, аби краще пізнати одне одного. Відстоюйте свої матеріальні інтереси. Не допускайте зниження зарплати.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Зарплату затримуватимуть. Обов'язків стане більше. Це дратуватиме, спонукатиме до пошуку нового місця роботи. Погоджуватися на іншу посаду поки не слід. Зачекайте із плануванням поповнення у родині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп для Риб на 2020 рік: як заробляти більше, ніж раніше

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Справи йтимуть непогано. Досить виявляти скупість. Порадуйте себе і рідних обновками. Великі витрати розділіть із близькими. Для збереження спокою в домі не переносьте робочі проблеми у сім'ю. Цінуйте особистий простір коханих.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Кохані й діти ревнуватимуть вас до роботи. Проведіть вихідні у родинному колі. Зачекайте із придбанням нерухомості. Куплена квартира виявиться сирою й холодною.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не купуйте секонд-хенд, особливо вживані авто. Переслідуватимуть колишні партнери. Ви всіляко уникатимете зустрічі, і правильно зробите. Розмова все рівно закінчиться сваркою.

Астролог розповіла, чого чекати кожному знаку зодіаку у січні.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 13-19 січня: що зробити, аби тиждень став успішним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути