понеділок, 13 вересня 2021 07:00

Гороскоп на 13 вересня: чому сьогодні треба займатися благодійністю

Гороскоп на 13 вересня: чому сьогодні треба займатися благодійністю
Усе, що пожертвуєте, повернеться до вас сторицею. Будьте щедрими. Фото: pixabay.com

13 вересня люди виявлятимуть дивовижну впертість. Не намагайтеся когось переконати чи перетягти на свій бік. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Загострюватимуться родинні конфлікти, - говорить астрологиня. – Кожен стоятиме на своєму. Послаблюються захисні сили організму. Бережіть здоров'я. Не час розпочинати загартування. Цього дня слід уважно стежити за якістю продуктів. Вони швидко псуватимуться. Варто займатися благодійністю. Усе, що пожертвуєте, повернеться до вас сторицею. Будьте щедрими".

Овен

Вам не вистачатиме здорового практицизму. Коли купуєте речі, зважайте на їхню функціональність. Зовнішня привабливість може бути оманливою.

Телець

Рідні потребуватимуть матеріальної підтримки. Навантаження на ваш гаманець зросте. Додаткового прибутку не очікується. Викиньте з дому старий мотлох.

Близнюки

Не варто дозволяти стороннім втручатися у ваші фінансові справи. Ставтеся критично до порад. Позичати людям гроші не слід.

Рак

Можете розраховувати на удачу. Вона супроводжуватиме вас у вирішенні майнових питань. На щасливців очікує виграш. Так що є сенс брати участь в акціях та розіграшах.

Лев

Гостро відчуватимуться фінансові обмеження. Проте завжди знаходитиметься вихід у скрутних ситуаціях. Зумійте тільки домовлятися з людьми і не порушуйте даного слова.

Діва

Зірки сприятимуть здійсненню ваших фінансових планів. Зміна місця роботи цього дня призведе до покращення матеріального становища.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чего нужно остерегаться в течение недели, которая начнется с 13-го числа

Терези

У ваших руках не буде великої суми. Працюйте на перспективу. Вірно спрямована фінансова політика незабаром принесе добрі доходи.

Скорпіон

Намагайтеся не допустити значних втрат. За дрібними не шкодуйте. Удача в фінансових питаннях у цей день не супроводжуватиме вас.

Стрілець

День фінансового успіху. Ніщо не стоятиме на перешкоді. Дійте сміливо. Зовнішні обставини сприятимуть збагаченню.

Козеріг

Через недбалість партнерів по бізнесу ви позбавитеся додаткового прибутку. Намагайтеся не втрачати матеріальної незалежності.

Водолій

Більшість заробленого йтиме на погашення невідкладних рахунків. Не беріть на себе відповідальності за чужі гроші. Можливі збитки через пустощі малечі.

Риби

Непокоїтимуть обмеження у фінансах. Ця обставина сковуватиме ділову активність. Близькі підтримають вас.

Протягом тижня з 13 по 19 вересня добре підуть справи у лікарів, вчителів і водіїв.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 13 вересня: чому сьогодні треба займатися благодійністю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути