четвер, 13 травня 2021 07:00

Гороскоп на 13 травня: що принесе наймістичніший день весни

Гороскоп на 13 травня: що принесе наймістичніший день весни
Подякуйте долі і людям, які підтримують і додають наснаги. Нічого випадкового не буде. Фото: pixabay.com

13 травня буде сповнене містики і загадок. Стануть відомі таємниці, які від вас приховували роками. У ваше життя повертатимуться люди, про стосунки з якими намагалися забути. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Ранок додасть оптимізму, - говорить астрологиня. – І приводів для цього шукати не доведеться. Просто він пройде легше за попередній. Не так тиснутимуть борги і зобов'язання. Деякі проблеми відпадуть самі по собі. Голова працюватиме ясніше. Ви опинятиметеся у потрібному місці в потрібний час. Це буде наймістичніший день весни. Багато чого вдаватиметься без особливих зусиль. Подякуйте долі і людям, які підтримують і додають наснаги. Нічого випадкового не буде. Увечері дозвольте собі розслабитися у затишній кав'ярні. Читайте улюблені книжки. Перегляньте приємний фільм. Не поспішайте. Насолодіться часом затишшя у бурхливому потоці щоденних подій".

Овен

Користуйтеся обережно побутовою технікою. Її ремонт обійдеться недешево. Не відмовляйте рідним у матеріальній підтримці. Ваші справи йдуть добре.

Телець

Коштів вистачатиме на здійснення необхідних покупок і робіт по дому. Але зарання планувати витрати не треба. Ваша фінансова підтримка знадобиться оточуючим.

Близнюки

Значних фінансових надходжень не буде. Намагайтеся без потреби не ходити по ринку. Придбаєте зайві речі. А кишені спорожніють.

Рак

Збільшується список витрат. Та наявних коштів вистачатиме на їх покриття. Турбуватися про нестачу грошей не треба. Уважно рахуйте.

Лев

У цей день займатися вирішенням фінансових проблем не слід. Пізніше виправити допущені помилки не вдасться. Бережіть гаманець.

Діва

Проблем з грішми не буде. Проте не бажано робити великі покупки. Є ризик придбати неякісний товар. Перевіряйте заповнення гарантійних талонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 спідниць, які повинні бути у кожної жінки

Терези

Додаткових витрат потребуватиме дім. Вашій економіці необхідні додаткові фінансові вливання. Подумайте про ймовірне розширення своєї діяльності.

Скорпіон

Ваші фінансові можливості обмежені. Бережіть свої речі від пошкодження. Збільшаться витрати на потреби дітей.

Стрілець

Не носіть з собою надмірної суми грошей. Ви не помітите втрати частини з них. Є небезпека переплати за надані сервісні послуги.

Козеріг

Надійдуть очікувані гроші. Сплатіть лише необхідні рахунки. Надавайте перевагу безготівковій формі розрахунку.

Водолій

Триває скрутний фінансовий період. Суттєвих грошових надходжень не буде. Не робіть боргів. Повернути їх вчасно буде складно.

Риби

Ваші фінансові позиції укріплюються. Сприяйте підвищенню свого матеріального забезпечення. Доведеться обирати між вечірнім відпочинком і роботою.

Астрологиня розповіла, що приготувала весна наостанок.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 13 травня: що принесе наймістичніший день весни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути