Ексклюзиви
неділя, 11 жовтня 2020 20:00

Гороскоп на 12-18 жовтня: чому подорожі краще скасувати

Гороскоп на 12-18 жовтня: чому подорожі краще скасувати
Ретроградним стає Меркурій. Це позбавить людей сили, ентузіазму і натхнення. Фото: pixabay.com

Тиждень з 12 по 18 жовтня не підходить для змін і початку чогось нового. Мало що вдаватиметься. Не втрачайте пильність і не сваріться з тими, кого любите. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"У вихідні матимемо молодик, - каже астролог. - Ретроградним стає Меркурій. Це позбавить людей сили, ентузіазму і натхнення. Переслідуватимуть тривога і розгубленість. Багато-хто відчує себе безпорадними. Важко буде передбачити неприємності. Подорожі краще скасувати. Зараз кохані погано розумітимуть один одного. Виникатимуть збої у передачі інформації. Не треба купувати телефони та комп'ютери".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Можливостей буде вдосталь, але забракне сил, аби реалізувати їх. Усі навколо багато обіцятимуть, але мало що виконають. Перепон на шляху до вашого щастя вистачатиме.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Продемонструєте нереальні способи виживання у складних умовах. Погано почуватимуться лише ледарі. Працьовиті отримають цікавий досвід, який скоро стане у нагоді. Не витрачайте часу на службовий роман.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Здаватиметься, що натхнення покинуло вас. Багатьох накриють депресія і відчуття безвиході. Використайте цей час, щоб краще зрозуміти себе. Занурюйтеся у думки, прислухайтеся до інтуїції.

Рак (22 червня – 22 липня)

Це час умиротворення і спокою. Складними будуть вихідні. Залиштеся вдома. Оминайте суперечок із сусідами. Ви погано розумітимете батьків, дітей та коханих, бо зосередитеся на власних потребах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як працюватимуть школи в Україні з 12 жовтня

Лев (23 липня – 23 серпня)

Доля утримуватиме від хибних кроків і неправильних рішень. Прислухайтеся до внутрішнього голосу. У вихідні щаститиме на неймовірні зустрічі і пропозиції. Це період цікавих знахідок.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Період скрутний, але повчальний. Багато хто опускатиме руки і втрачатиме цікавість до всього. Досить бурчати і сіяти песимізм між друзями. Цей період скоро закінчиться. Наберіться терпіння і працюйте без зволікань.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Вигідні фінансові пропозиції прийдуть у середу. Частіше спілкуйтеся з людьми, які піднімають настрій. Оминайте охочих поплакатися. Це заганятиме у депресію. Колегам ваша поведінка здасться нахабною. Але лише у такий спосіб зможете досягти бажаного результату.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Грошей у гаманці стає більше. Та це не привід витрачати усе. Частину заробленого заощадьте. Згодом це дозволить покращити житлові умови. Не наражайтеся на штрафні санкції.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Щодня поставатимете перед важливим вибором. Чимало зустрічей доведеться перенести. Плани ламатимуться за несподіваних обставин. Не варто йти до шефа з новими пропозиціями. Зарплатню не підвищать, а обов'язків додадуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дві повні і ретроградний Меркурій: астрологічний прогноз на жовтень

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Роззирніться навколо, перш ніж почнете щось змінювати у власному житті. Почнете цінувати те, що маєте. Добре вдаватиметься робота біля землі. Важко підуть справи в інтелектуалів. Зараз мало хто розумітиме ваші пропозиції.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Нарешті вдасться розправити крила. Це вдалий період, аби складати плани на майбутнє. На все необхідне грошей вистачатиме. Можливі втрати у зв'язку з економічною ситуацією в країні. Стежте за курсом валют, заощаджуйте.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Сил і мудрості вистачить, аби пройти по мінному полю неушкодженим. Негаразди обійдуть вас стороною. Прислухайтеся до підказок долі і порад літніх родичів. Невеликі додаткові заробітки покриватимуть ваші потреби.

10-11 жовтня засиджуватися вдома не варто. На вас чекають зустрічі та цікаві пригоди. Але на зближення стосунків з коханими годі очікувати.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 12-18 жовтня: чому подорожі краще скасувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути