субота, 10 жовтня 2020 07:00

Гороскоп на вихідні: які подарунки готує середина осені

Гороскоп на вихідні: які подарунки готує середина осені
Екватор осені не залишить байдужим жодного. Фото: pixabay.com

10-11 жовтня засиджуватися вдома не варто. На вас чекають зустрічі та цікаві пригоди. Правда на зближення стосунків з коханими годі очікувати. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Це дні емоційної неврівноваженості, - говорить астролог. – Оточуючі будуть надто вразливими. Особливо у суботу. Навіть незначні негаразди здаватимуться серйозними проблемами. Враховуйте це. Намагайтеся не драматизувати. Екватор осені не залишить байдужим жодного. Комусь середина осені принесе нові можливості у бізнесі, комусь – кар'єрний успіх та неочікувані пропозиції. Не варто підбирати декоративні матеріали для ремонту. Їхні колір і текстура вас не задовольнять. Зміну іміджу бажано відкласти. Нова зачіска чи сукня не личитимуть вам".

Овен

Фінансова криза не оминула і ваш гаманець. На відпочинок і розваги краще на витрачати наявні кошти. Вони знадобляться для покриття витрат на потреби родини.

Телець

Уникайте майнових суперечок. Віддайте незадоволеним частину своїх грошей. Так ви зможете запобігти великим матеріальним втратам.

Близнюки

Гроші надходитимуть невеликими сумами. Цього достатньо для придбання необхідного. Купувати меблі та інші предмети інтер'єру не час.

Рак

Не варто звертатися до послуг сервісних служб. Відкладіть похід до салону краси. Задоволення ці витрати не принесуть, а їхній розмір шокує.

Лев

Намагання заробити будуть мало результативними. Можливі збитки через пошкодження вашого майна іншими людьми.

Діва

Є сенс попрацювати у ці вихідні. За роботу добре заплатять. Загублені у суботу коштовності знайти буде важко. Залишайте їх вдома, відправляючись у басейн чи на природу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 5-11 жовтня: астролог назвала найкращі дні цього тижня

Терези

Гроші швидко танутимуть. Бажання й можливості не співпадатимуть. Не варто переживати з приводу цього. Доля утримує вас від придбання непотребу.

Скорпіон

Подбайте про захист вашого капіталу. Будьте економними. Найближчим часом вагомого поповнення не очікується.

Стрілець

Власна економічна політика потребуватиме змін. Вашим розрахункам не завадить більше практицизму. Намагайтеся раціонально використовувати свої кошти.

Козеріг

Кишеня швидко спустошується. Потік доходів не задовольнятиме щоденних потреб. Взятий зараз кредит буде обтяжливим для вашого бюджету.

Водолій

Зберігається ситуація дефіциту економіки. Будьте обачними у витратах. Не відмовляйтеся від запропонованої партнерами матеріальної підтримки.

Риби

Грошей у кишені буде достатньо. Дратуватиме постійна зміна цін. Важко у такій ситуації чітко розрахувати свої витрати.

У жовтні прийде серйозне похолодання, яке принесе з собою мокрий сніг.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на вихідні: які подарунки готує середина осені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути