середа, 12 лютого 2020 07:00

Гороскоп на 12 лютого: які подарунки приготує доля

Гороскоп на 12 лютого: які подарунки приготує доля
Стережіться зіркової хвороби. На зарозумілих чекають пастки. Фото: astrozodiac.net

12 лютого не намагайтеся змінити природний хід подій. Довіртесь долі. Усе йде на краще. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Події цього дня допоможуть вам розібратися у реальній вартості існуючих стосунків, - говорить астролог. – Багатьом доля приготує неочікувані подарунки: підвищення заробітків, нові знайомства, запрошення на роботу і цінні знахідки. Людям бракуватиме гнучкості у поведінці. Впертість і наполегливість – не погані якості. Та варто пам'ятати про їхнє доцільне використання. Виявляйте терпіння у спілкуванні з малечею. Їхні упертість і самовпевненість дратуватиму особливо сильно. Стережіться зіркової хвороби. На зарозумілих чекають пастки. Вони часто опинятимуться у незручному становищі".

Овен

Проблемний день. Майнові суперечки вирішуватимуться не на вашу користь. Відкладіть вирішення питань розподілу спадковості. Не купуйте нерухомості.

Телець

Заробітки даватимуться нелегко, проте надходитимуть вчасно. Боржники можуть повернути вам гроші. Куплені товари служитимуть довго.

Близнюки

Тривожним передчуттям вірити не варто. Мине не багато часу, і ви оціните щирість почуттів ваших обранців.

Рак

Відкладіть переїзд на нову квартиру. Не розпочинайте ремонту. Закривайте крани. Побутові негаразди можуть спричинити велику втрату грошей.

Лев

Завершується період матеріальної нестабільності. Незабаром очікується підвищення заробітку. Не дозволяйте собі лінуватися.

Діва

Збільшується відтік коштів. Доведеться витрачати і резервні суми. Не варто повертатися до колишніх бізнес-проектів. Обіцяного прибутку не буде.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1647 квартир за рік: як купити житло за державні гроші

Терези

Зведіть до необхідного мінімуму фінансову діяльність. Це не ваш день. Намагайтеся не наражатися на штрафні санкції.

Скорпіон

Друга половина дня принесе добрий прибуток. Використайте можливість значно підвищити свої доходи. У вас може з'явитися впливовий спонсор.

Стрілець

Не дозволяйте себе ошукати. Довіряти людям на слово у фінансових питаннях не можна. Так можна втратити і гроші, і друзів.

Козеріг

Смуга тотального безгрошів'я минає. Подумайте над можливістю збільшити фінансовий оборот. Перші удачі на вас чекають уже цієї середи.

Водолій

Помітних прибутків цей день не принесе. Серйозних збитків теж. А от дрібних матеріальних неприємностей уникнути не вдасться.

Риби

Замість очікуваної суми надійде чергове повідомлення про затримку з виплатами. Не поспішайте приймати нові фінансові пропозиції. Навряд чи вони виявляться цікавими.

12 лютого в Україні через сильний вітер оголошують штормове попередження.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 12 лютого: які подарунки приготує доля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути