пʼятниця, 11 жовтня 2019 07:00

Гороскоп на 11 жовтня: кому пощастить на любовному фронті

Гороскоп на 11 жовтня: кому пощастить на любовному фронті
У ніч на п'ятницю снитимуться віщі сни. Запам'ятовуйте їх. Фото: astrozodiac.net

11 жовтня – день непростих рішень. Досягти бажаного у п'ятницю можна завдяки терпінню та умінню обходити гострі кути. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Тактика тиску не дасть бажаних результатів, - говорить астролог. - У ніч на п'ятницю снитимуться віщі сни. Запам'ятовуйте їх. Тривожним натурам погано спатиметься. Тому вже зранку такі люди відчуватимуть втому. На любовному фронті пощастить Тельцям, Левам і Терезам. Дівам і Козерогам краще провести вечір у веселій компанії. Не стримуйте своїх емоційних поривань. Інтимна зустріч подарує яскраві враження. Скорпіонам варто стерегтися сліпої пристрасті. Вона заведе вас у пастку. Романтичні пригоди будуть небезпечними".

За словами астролога, цього дня краще відмовитися від екзотичних страв. Можуть з'явитися симптоми отруєння.

Овен

Не оформляйте важливих фінансових паперів. Відкладіть проведення банківських операцій. Дорого обійдуться збої у роботі техніки.

Телець

Для здійснення грошових операцій краще підійде друга половина дня. Купляти прикраси і предмети для оформлення інтер'єру не слід. Запросіть партнерів на зустріч у затишне місце. Не варто говорити про щось серйозне. Насолоджуйтеся атмосферою романтичного вечора.

Близнюки

Розмір прибутків не зросте. Одне за одним виникатимуть непорозуміння з грошима. Перевіряйте уважно всі розрахунки.

Рак

Виключно невдалий день. Не допускайте фінансового ризику. Усі виплати і внески бажано перенести на початок наступного тижня. Суттєвих змін в особистому житті поки рано чекати. Не спішіть з освідченням і запрошенням на побачення.

Лев

Вирішення побутових проблем потребуватиме додаткових витрат. Перед виходом з дому перевіряйте крани і вимикайте електроприлади.

Діва

Пильнуйте під час проведення торговельних операцій. Частина товару може бути пошкоджена. Грошові надходження очікуйте у другій половині дня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Планету очікує екстремальна спека

Терези

Для здійснення необхідних платежів доведеться залучати заощаджені гроші. Не ходіть без потреби по крамницях. Прогуляйтеся з коханими під зоряним небом. Говоріть про приємне.

Скорпіон

День марно витрачених зусиль. Заробітки не відповідатимуть вашим уявленням про нормальні доходи. Куплені речі не служитимуть довго.

Стрілець

На дрібні виплати грошей буде достатньо. Комерційні питання вирішуватимуться нелегко. На реалізацію нових проектів коштів забракне. Слідкуйте за своїми словами. Нестриманість спровокує сварку.

Козеріг

Грошей обмаль. До надходження чергового прибутку доведеться економити. Ви матимете мінімальний виграш від участі в акційному розпродажі. Не розраховуйте на подарунки.

Водолій

Не беріть участі у майнових суперечках. Позбавитеся частини власності. Зароблені кошти краще заощадити. Не купуйте авто.

Риби

Виконайте свої фінансові зобов'язання. Віддайте борги. Не беріть хабарів. В обідню пору не залишайте свого гаманця без нагляду. Пошуки нового щастя позитивних результатів не дадуть. Посилиться відчуття самотності. Влаштуйте собі культурний відпочинок.

Синоптики розповіли, якої погоди чекати у вихідні.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 11 жовтня: кому пощастить на любовному фронті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути