середа, 11 вересня 2019 07:00

Гороскоп на 11 вересня: чого не можна робити у цей день

Гороскоп на 11 вересня: чого не можна робити у цей день
11 вересня помилки у роботі траплятимуться частіше, ніж зазвичай. Фото: astrozodiac.net

11 вересня не варто розпочинати будівництво і складати плани на майбутнє. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Це день економічних негараздів, - каже астролог. - Ламатимуться прилади. Помилки у роботі траплятимуться частіше, ніж зазвичай. Тому доведеться повертатися до завершених справ і починати все спочатку. Оточуючі не поспішатимуть на допомогу. Брак часу відчуватиметься протягом дня. Швидко прийняті рішення виявляться помилковими. Не поспішайте".

Овен

Перед вами відкриються нові фінансові перспективи. Не дозволяйте собі лінуватися. Частину заробітку варто заощадити.

Тілець

Боржники не зможуть вчасно повернути вам гроші. Додаткових прибутків не буде. Не поринайте з головою в особисті переживання. Знаходьте способи відволікатися від сумних думок. Близькі люди страждатимуть без вашої уваги.

Близнюки

Зароблені гроші дійдуть до вас не у повному обсязі. Не дозволяйте себе ошукати. Реєструвати нове підприємство не час. Воно буде збитковим.

Рак

У вашому розпорядженні обмаль грошей. Приймайте добре виважені рішення з фінансових питань. Не розраховуйте на інтуїцію. Проведіть вечір у компанії старих друзів. Спробуйте роздільне харчування.

Лев

Несприятливий день. Зароблені гроші підуть на погашення термінових рахунків. Якість куплених товарів не задовольнятиме вас. Будьте обережні за кермом. Не перевищуйте швидкості.

Діва

Ви не будете обмежені у фінансах. Задовольнити частину своїх потреб не вдасться. З'являться термінові виплати. Помітних змін в особистому житті не очікується. Не втручайтеся у чужі сварки. Залишитеся винними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бабине літо не вічне: синоптик розповіла, коли прийде похолодання

Терези

Удача буде не на вашому боці. Цікаві фінансові пропозиції одержать конкуренти. Не позичайте людям гроші. Перегляньте графік робочого дня. Не допускайте перевтоми.

Скорпіон

Переговори з фінансових питань відкладіть на пару днів. Не оформляйте майнових доручень. Поповнити бюджет не вдасться.

Стрілець

Опинитеся у любовному трикутнику. Вчасно зробіть свій вибір. Подвійне життя принесе зайві клопоти. Забезпечте собі зручне положення спини під час роботи. Запобігайте розвитку сколіозу.

Козеріг

Рівень статків залишається незмінним. Знайти більш вигідні умови роботи не вдасться. Відкладіть придбання побутової техніки.

Водолій

Різко збільшиться відтік грошей. Доведеться підвищити інтенсивність праці для збереження позитивного фінансового балансу. Рідні потребуватимуть матеріальної підтримки.

Риби

На все необхідне грошей вистачатиме. Збільшенню доходів перешкоджатиме неквапливість партнерів по бізнесу. Не варто купувати авто.

Наприкінці вересня Україну накриють магнітні бурі 1-го й 2-го рівнів. Експерти назвали дати і розповіли, як до них підготуватися.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 11 вересня: чого не можна робити у цей день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути