Ексклюзиви
неділя, 11 липня 2021 07:00

Гороскоп на 11 липня: як і з ким провести найкращу неділю літа

Гороскоп на 11 липня: як і з ким провести найкращу неділю літа
У вашому розпорядженні обмежена сума грошей. Але її вистачить до наступної зарплати. Фото: pixabay.com

11 липня нехай справи йдуть у звичному руслі. Не вкладайте гроші у нові проєкти. Вони будуть збитковими. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Орендоване у цей день приміщення не окупатиме своєї вартості, - говорить астрологиня. - У вашому розпорядженні обмежена сума грошей. Але її вистачить до наступної зарплати. Не плануйте на цей час проведення виставок і презентацій. Удача не буде супроводжувати вас у фінансових справах. Зменшуйте кількість витрат. Стануть у пригоді колись заощаджені гроші. Вони допоможуть безболісно пережити період малих доходів. Це одна з найкращих неділь літа. Проведіть її з друзями, коханими, дітьми, батьками. Обійміть тих, кого любите. Купуйте книги, ходіть у кіно, відвідуйте музеї. Душа прагнутиме краси та натхнення".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Сходіть на побачення, не проґавте нагоду познайомитися з неймовірною особистістю. Дайте можливість серцю і м'язам повноцінно працювати. Бігайте щоранку.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Гроші надійдуть вчасно, але швидко розійдуться. Шукайте можливість заробити додатково. Задля цього доведеться прокидатися раніше. Висипайтеся у вихідні.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Краще взяти відпустку й поїхати на озеро. Дайте відпочити батькам. Візьміть на себе частину обов'язків у домі й на городі.

Рак (22 червня - 22 липня)

Вдома постійно щось ламатиметься. Не спішіть купувати нову техніку. Під час розпродажу зумієте зекономити. Зростає кількість хворих на інсульт. Ви - в зоні ризику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на тиждень: назвали 3 знаки, на яких чекають слава та гроші

Лев (23 липня - 23 серпня)

Є небезпека обпектися. Будьте обережні з киплячою олією на кухні. Нагадає про себе біль у грудях. Запишіться до кардіолога.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не вирушайте на відпочинок із сім'єю в малознайомі місця. Легко заблукати. Неприємні пригоди траплятимуться в дорозі. Якщо планували подорож, їдьте у п'ятницю на світанку.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Використайте ці вихідні як найплідніший час у році. Справи просуватимуться успішно. Серйозних втрат може зазнати той, хто зараз розпочне ремонт. Не треба купувати будматеріали.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Марно підозрюєте коханих у зраді. Через безпідставні ревнощі наробите дурниць. Остерігайтеся кліщів. Укуси комарів спричинять алергію.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Не давайте марних сподівань людині, яка вам не цікава. Вчасно умійте сказати "ні". Інакше потім доведеться вибачатися й уникати зустрічей. Через невдалий службовий роман дехто буде змушений писати заяву на звільнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні почали вакцинувати препаратом Pfizer: хто першим отримав щеплення

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Часто почуватиметеся не у своїй тарілці. Важко щось контролювати. Випадкові зустрічі зі старими знайомими змусять хвилюватися. Годі порівнювати себе з іншими.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Заощаджуйте. Гроші знадобляться для будівництва й утеплення оселі. Наступного тижня варто зводити гаражі та сауни, встановлювати каміни.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Пильнуйте за змінами на роботі. Не дозволяйте себе ошукати. Проконсультуйтеся із перевіреним юристом, перш ніж підписувати документи. Налягайте на чорниці й лохину. Це допоможе покращити зір.

Астрологиня пояснила, як молодик вплине на життя кожного українця.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 11 липня: як і з ким провести найкращу неділю літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути