Ексклюзиви
пʼятниця, 11 лютого 2022 07:00

Гороскоп на 11 лютого: у чиєму житті настане доленосний період

Гороскоп на 11 лютого: у чиєму житті настане доленосний період
11 лютого намагайтеся менше говорити. Слухайте. Аналізуйте. Фото: pixabay.com

11 лютого падає рівень працездатності. Відповідно зменшується заробіток. Не час відкривати нові крамниці чи підприємства. Вони будуть збитковими. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"День надихатиме справжніх господинь на оновлення хатнього інтер'єру, - говорить астрологиня. – Триває період підвищеної аварійної небезпеки на автошляхах та підприємствах. Пильнуйте за кермом. Через перепади напруги горітимуть комп'ютери і холодильники. Підлеглі не знаходитимуть спільну мову з керівниками. Через брехню зникатиме довіра людей один до одного. Доленосний період настане у житті Дів, Терезів і Скорпіонів. Все вдаватиметься з першого разу. Намагайтеся менше говорити. Слухайте. Аналізуйте. Добре працюватиметься автомайстрам, продавцям, кравцям і кухарям".

Овен

Через різницю в темпераменті кохані не можуть зрозуміти ваших вчинків. Вони вимагатимуть від вас вияву почуттів. Ви ж говоритимете їм про свою надійність.

Телець

Куплені у цей день одяг і взуття не будуть довго носитися. Вам не сидітиметься на місці. Кохані не матимуть бажання йти ввечері з дому. Навряд чи варто наполягати на своєму.

Близнюки

Ваші фінансові ініціативи будуть гальмуватися. Займіться наведенням ладу в документації. Вчасно сплачуйте рахунки.

Рак

Ваші доходи залежатимуть від роботи партнерів та співробітників. Надійна команда допоможе забезпечити необхідний прибуток. Не беріть участі у розіграшах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський пообіцяв смартфони вакцинованим українцям

Лев

Протягом дня до вас звертатиметься багато людей. Така популярність не порадує. Під вечір ви почуватиметеся виснаженими.

Діва

Зав'язати нові знайомства вам допоможуть давні друзі. Не пропустіть нагоди розширити коло свого спілкування. Перед вами розкриються нові перспективи.

Терези

Гроші надходитимуть невеликими сумами. Їх вистачатиме на прожиток. Планувати проведення великих фінансових операцій не час.

Скорпіон

День надихатиме вас на одкровення. Познайомте милих зі своїм хобі. Поділіться знахідками. Так ви зможете знайти несподіваного однодумця.

Стрілець

Не бажано користуватися послугами сайтів знайомств для пошуку партнера. Цього дня достойної пари у такий спосіб ви не знайдете.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україну йде потепління до +12°C: оновлений прогноз

Козеріг

Зростають витрати на транспорт. Залишається невисоким рівень доходів. Не шукайте додаткових заробітків. Вас не задовольнять нові пропозиції. Чекайте.

Водолій

Не ходіть по крамницях без певної мети. Ввечері здивуєтеся кількості безладно витрачених грошей. Уникайте штрафних санкцій.

Риби

Не перетворюйтеся на нудних буркутунів. У такий спосіб порозумітися з оточуючими не можна. Лише збільшиться протистояння.

Тиждень з 7 по 13 лютого принесе чимало несподіванок. Астрологиня назвала найщасливіші знаки.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 11 лютого: у чиєму житті настане доленосний період». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути