четвер, 11 червня 2020 07:00

Гороскоп на 11 червня: яким знакам зірки пророкують небачений успіх

Гороскоп на 11 червня: яким знакам зірки пророкують небачений успіх
Будьте послідовними. Тоді досягнете гарного результату. Фото: pixabay.com

11 червня власні проблеми відійдуть на другий план. Вам доведеться бути свідком особистих драм інших людей. Не надокучайте знайомим порадами. Просто вислухайте їх. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Наполегливість від упертості відрізняється поміркованістю, - говорить астролог. – Не втрачайте здорового глузду під час ведення переговорів чи дискусій. Дослухайтеся до аргументів опонентів. Не йдіть на конфлікт з керівництвом. Досягти прихильності шефа можна лише шляхом пошуку взаємовигідних компромісів. Зранку виникне потреба у доведенні до ладу кількох справ водночас. Розділіть необхідне і бажане. Будьте послідовними. Тоді досягнете гарного результату. Небачений успіх зірки пророкують Тельцям, Ракам і Стрільцям".

Овен

З'являться додаткові витрати. Доведеться скористатися заощадженими раніше коштами. Не час займатися страхуванням майна. Зважте свої фінансові можливості.

Телець

Прогнозується добрий фінансовий прихід. Використайте робочий час з найбільшою ефективністю. Можливі й подарунки долі у вигляді виграшу.

Близнюки

День ризикованого бізнесу. Не наражайте свій бюджет на небезпеку. Грошові перекази будуть затримуватися. З оформленням фінансової документації виникатимуть проблеми.

Рак

Ніяких негараздів у сфері фінансів не очікується. Бажано у цей день жертвувати частину доходу нужденним. Не скупіться на допомогу ближнім.

Лев

Гроші не триматимуться кишені. Може виявитися вагома недостача наприкінці дня. Контролюйте рух фінансового потоку.

Діва

Ви будете позбавлені можливості вільно розпоряджатися своїми грошима. Проте серйозних фінансових проблем не очікується.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 8-14 червня: чому слід зупинитися і перечекати

Терези

Не намагайтеся одержати якомога більше користі від продажу. Стримуйте бажання більше заробити. Втратите сили і час, а результат розчарує. Шукайте нові ідеї для бізнесу. Подбайте про покращення добробуту.

Скорпіон

Не позичайте грошей. Ви можете потрапити у важку фінансову кабалу. Не наражайтеся на штрафні санкції. Бажано мінімізувати відтік коштів.

Стрілець

Четвер пройде вдало. Ведіть гнучку фінансову політику. Ваша непоступливість може дорого обійтися. Можливе придбання речей сумнівної якості. Пильнуйте.

Козеріг

Грошей вистачатиме на покриття поточних витрат. По можливості розділіть виплату великих сум на кілька частин.

Водолій

Довіряти обіцянкам роботодавців не слід. Ви одержите невелику платню за виконану роботу. Не здавайте свої речі у ремонт. Відкладіть покупку мобільних та офісної техніки.

Риби

Вагомого заробітку не буде. Вирішення долі спадку відкладіть. Не користуйтеся послугами посередників. За їхню роботу доведеться сплатити чималі гроші.

Синоптики розповіли, якою буде погода до кінця тижня і де очікувати дощів.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 11 червня: яким знакам зірки пророкують небачений успіх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути