неділя, 09 січня 2022 20:00

Гороскоп на 10-16 січня: чому цей тиждень такий важливий для кожного

Гороскоп на 10-16 січня: чому цей тиждень такий важливий для кожного
Вивчайте родовід. Краще зрозумієте себе, поведінку дітей і батьків. Фото: pixabay.com

Протягом тижня з 10 по 16 січня важко буде повертатися до роботи після відпочинку. Це чудовий час для навчання. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Багато чого вдаватиметься амбітним і мудрим, - говорить астрологиня. – Важливі справи починайте у вівторок. Не ігноруйте нові книжки та фільми. У них знайдете безліч підказок. Вивчайте родовід. Краще зрозумієте себе, поведінку дітей і батьків. Люди співпереживатимуть і допомагатимуть одне одному. Багатьом заважатиме лінь. Цей тиждень важливий для них, хто хоче досягти кар'єрного росту, заявити про себе, свої уміння і навички. Вам не буде рівних серед колег. Беріть справу у свої руки і впевнено досягайте бажаного результату".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Бажання досягти більшого підштовхне до дій. Якщо доля застерігає від чогось, значить вам це не треба. З'явиться цікава пропозиція на ринку нерухомості. Використайте заощадження і збільшуйте житлову площу.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Із неприємностей витягнуть товариші. Скористайтеся можливістю заробити додаткову копійку, але їхати на заробітки поки що не слід. Повертатимуть борги. Не варто знову позичати гроші.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Виграє той, хто не ризикуватиме. Подбайте про страхування майна. Не беріть на себе обов'язки колег, бо не встигатимете виконувати власні. Покращити матеріальне становище вдасться в четвер. Погоджуйтеся на нову посаду, ідіть на співбесіду.

Рак (22 червня - 22 липня)

Неприємності відступлять. Зірки супроводжуватимуть наполегливих і працьовитих. Вас обиратимуть на керівні посади, пропонуватимуть високі заробітки. Не втратьте цей кредит довіри від начальства. Кохані пишатимуться вами. Не забувайте підбадьорювати і їх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп для Левів на 2022 рік: коли шукати нову роботу та їхати на заробітки

Лев (23 липня - 23 серпня)

Добре підуть справи в тих, хто любить працювати в команді. Грошей вдосталь, але не варто витрачати все. Заощадження знадобляться навесні. Купуйте холодильники та пральні машини.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Заплановане не вдасться. Натомість успішними стануть ті, хто нічого не загадував, але прислухався до підказок долі. Жодна зустріч не буде випадкова. Життя зведе з надійними партнерами.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Слабкість і невпевненість зроблять вас вразливими. Не ставте перед собою надзавдань. Грандіозні плани не реалізуються.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Годі порівнювати себе з кимось. Комусь не вдалося, а у вас усе вийде. Не втрачайте упевненість і віру. Почуватиметеся розгубленими в новій компанії. Краще у вихідні зберіться з друзями на рибалку чи шашлик.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Отримаєте ключі від квартири, в будівництво якої вклалися кілька років тому. Починайте ремонт і плануйте переїзд. Допомагайте людям. Зараз вчасно виручите когось, згодом ці люди стануть надійною опорою для вас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Міддлтон святкує 40-річчя: королівський двір опублікував фото герцогині

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Беріться за справи, в яких розумієтеся. Інакше, загубите авторитет і підведете колектив. Вдалий час для оформлення спадщини, виготовлення паспорта чи документів для роботи за кордоном.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Найсильніша ваша сторона - уміння все обдумати, перш ніж розпочати. Цей тиждень вимагає зосередженості й неквапливості. Грошей у гаманці побільшає. Можна купувати ноутбуки.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Почуватиметеся впевнено і щасливо. Відчуєте, що можете більше. Не розслабляйтеся і все вдасться. Задоволення приноситиме улюблена робота і збільшення доходів.

Астрологиня заінтригувала прогнозом на вихідні.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 10-16 січня: чому цей тиждень такий важливий для кожного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути