Ексклюзиви
вівторок, 10 серпня 2021 07:00

Гороскоп на 10 серпня: назвали найзлопам'ятніші знаки зодіаку

Гороскоп на 10 серпня: назвали найзлопам'ятніші знаки зодіаку
Візьміть у порадники та помічники почуття гумору. Фото: pixabay.com

10 серпня - непростий день. Зриватимуться плани, доведеться змінювати рішення і переглянути своє ставлення до деяких речей. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Виграє той, хто зуміє опанувати себе і діяти за обставинами, - говорить астрологиня. – Візьміть у порадники та помічники почуття гумору. Не дозволяйте дріб'язковим чварам зіпсувати вам робочий день. Усе діється на краще. Не утримуйте того, що відходить. Усі втрати цього дня на добро. Помічайте маленькі приємні випадковості. Найбільш злопам'ятними цього дня будуть Овни, Тельці і Риби. Не варто їх сердити та критикувати. Скоро саме до них звернетеся за порадою чи допомогою".

Овен

Відмовтеся від придбання великих дорогих речей. Попередні дні не приносили фінансової удачі. Тож не слід планувати надмірних витрат.

Телець

Не дозволяйте собі бути дріб'язковими. Борючись за втрачену копійку, пропустите можливість заробити більші гроші. Не економте на подарунках для малечі.

Близнюки

Ваші доходи останнім часом були скромними. Цього дня ви можете наробити боргів. Бажано цього не допускати. Погасити їх буде непросто.

Рак

Прибутковий день. Очікується надходження додаткової суми грошей. Боржники можуть повернути вам позичене.

Лев

Невелика удача дозволить вам поправити фінансові справи. Проблеми з грошима не здаватимуться критичними. Дозвольте собі не економити цього дня.

Діва

На все необхідне грошей вистачить. Ведіть продуману фінансову політику. Майте резервну суму на покриття непередбачених витрат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 9-15 серпня: на кого чекають гроші та кар'єрний ріст

Терези

Чарівні несподіванки дивуватимуть вас уже зранку. Є шанс знайти гроші чи виграти приз. Потрібні речі вдасться придбати за невисокі ціни.

Скорпіон

Розпочніть цей день якомога раніше. Ранкові покупки будуть вдалими. Після обіду витрачати гроші не бажано.

Стрілець

У кишені грошей замало, тому необхідні витрати слід розділити з друзями чи родичами. Прислухайтеся до їхніх порад щодо засобів економії.

Козеріг

Обставини сприятимуть вашому збагаченню. Проте різко збільшиться відтік коштів. Наприкінці дня ризикуєте залишитися з малою сумою в кишені.

Водолій

Частину запланованих справ ви не зможете здійснити через брак коштів. Та пізніше переконаєтеся у тому, що то були б зайві витрати. Усе на краще.

Риби

Кількість грошей у кишені не дозволить придбати всього бажаного. Не переймайтеся. Головне – не втрачати піднесений настрій.

Астрологиня зробила неймовірний гороскоп на серпень і повідомила, на кого чекає найприбутковіший місяць.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 10 серпня: назвали найзлопам'ятніші знаки зодіаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути