Ексклюзиви
вівторок, 01 жовтня 2019 07:00

Гороскоп на 1 жовтня: чого робити не слід

Гороскоп на 1 жовтня: чого робити не слід
Докладіть зусиль для покращення фінансового становища. Погоджуйтеся на додатковий підробіток. Фото: astrozodiac.net

1 жовтня - день нереалізованих планів та нездійсненних сподівань. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Людей непокоїтимуть заздрість та ревнощі, - говорить астролог. - Намагайтеся не перейматися через успіхи конкурентів. Робіть свою справу. Докладіть зусиль для покращення фінансового становища. Погоджуйтеся на додатковий підробіток. Наполегливі матимуть нагоду добре заробити. Не слід планувати далеку подорож. Дорогою траплятимуться неприємності. Пильнуйте за якістю продуктів. Запобігайте харчового отруєння".

Овен

Можете переоцінити свої фінансові можливості. Купувати нерухомість не бажано. Особливо приємних романтичних спогадів день не залишить. Не давайте волю своїм емоціям.

Тілець

Будьте готові до неприємних сюрпризів. Зведіть до мінімуму фінансову діяльність. Більшість зароблених коштів піде на невідкладні виплати. Список претензій від коханих зростає. Подумайте, чим би ви могли поступитися партнерові. Шукайте компроміси.

Близнюки

День дрібних фінансових втрат. Важливі майнові питання краще перенести. Покупки не будуть вдалими. Намагайтеся вилучити з раціону жирні та смажені страви. Уникайте стресів.

Рак

Доходи потроху зростатимуть. Надходитимуть вигідні фінансові пропозиції. Грошей вистачатиме не лише на продукти. Бракуватиме взаємності у почуттях.

Лев

Оточуючі бажатимуть знайти для вас більш достойну пару. Ваша успішність контрастуватиме з бездіяльністю коханих. Але довіряти слід своїм почуттям. Вдалий час для початку лікування хвороб хребта.

Діва

По можливості перенесіть підписання нових фінансових угод на наступний тиждень. Жодної домашньої проблеми не вдасться залагодити спокійно. Ви не встигатимете гасити емоційні сплески близьких. Знайдіть собі приємне заняття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптики спрогнозували, чи очікувати "бабине літо" у жовтні

Терези

Гроші йтимуть до ваших рук. Можливе надходження преміальних. Будьте щедрими. Не відмовляйте людям у матеріальній підтримці. Підбирайте собі окуляри. Частіше робіть перерви під час роботи з комп'ютером.

Скорпіон

Ситуація ускладнюється. Доходи не покриватимуть витрат. Знадобиться уміння добре рахувати гроші. Це допоможе не допустити фінансової кризи. Залишайтеся ввечері вдома. Цей день варто провести з родиною.

Стрілець

Непростий день. Не виставляйте на продаж власні речі. Вони підуть за безцінь. Перевіряйте здачу біля каси. Через неуважність переплатите за товар чи послугу.

Козеріг

Не вистачатиме деякої суми для здійснення великої покупки. Брати гроші у борг не слід. Подумайте над доцільністю цих витрат.

Водолій

Уникайте участі в авантюрних проектах. Порадьтеся з компетентними людьми. Не йдіть на ризиковані кроки. Програєте значну суму. Ви не будете здатні на серйозні розмови про кохання й вірність. Пообіцяйте партнерам повернутися пізніше до цієї теми.

Риби

Банківські операції проходитимуть із затримками. Майте терпіння. Щось заважає вам відчувати себе щасливими у парі. Дайте собі час на роздуми. Не поспішайте з висновками.

Астролог розповіла, чого чекати від цього тижня і кому пощастить зустріти свою долю.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 1 жовтня: чого робити не слід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути