вівторок, 01 лютого 2022 07:00

Гороскоп на 1 лютого: як зустріти рік Тигра, аби стати багатим та успішним

Гороскоп на 1 лютого: як зустріти рік Тигра, аби стати багатим та успішним
Читайте, вивчайте іноземні мови, обмінюйтеся досвідом із колегами, більше часу присвятіть переговорам. Фото: pixabay.com

1 лютого матимемо Молодик. Розпочинається рік Тигра за китайським календарем. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це день активістів та оптимістів, - говорить астрологиня. – Проте не варто починати нового курсу навчання. Виникатимуть проблеми з пам'яттю та увагою. Відкладіть оформлення важливих документів. Відповідальні особи навряд чи будуть охоче реагувати на ваші прохання. Справи просуватимуться повільно. Задовольняйте свої естетичні потреби. Слухайте музику. Споглядайте шедеври мистецтва. Зранку не сваріться з батьками. Змовчіть на їхні зауваження. Іти до шефа із проханням про підвищення заробітку не треба. Ви одержите відмову. А коло ваших професійних обов'язків може збільшитися. Аби стати багатим та успішним, проведіть цей день за улюбленою справою. Читайте, вивчайте іноземні мови, обмінюйтеся досвідом із колегами, більше часу присвятіть переговорам. Досягнете домовленостей, які принесуть високі заробітки і нові можливості".

Овен

Виношувати грандіозні фінансові плани не слід. Економічна обстановка постійно змінюватиметься. Але у невеликих справах вам щаститиме. Прийдуть нові враження.

Телець

Ситуація ускладнюється. Доведеться оперативно переглядати власну фінансову політику. Відкладіть пошуки приміщення для нового офісу. Не позичайте грошей.

Близнюки

Розпочнеться нова романтична історія у вашому житті. Не відмовляйтеся від запрошення на вечірку. Дозвольте собі пофліртувати.

Рак

Продемонструйте милим свої цілительські здібності. Приготуйте чай з цілющих трав. Зробіть їм розслаблювальний масаж перед сном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп для Терезів на 2022 рік: коли стане більше грошей

Лев

Партнери бажатимуть відпочинку у затишному місці. Приготуйте їм сюрприз у вигляді вечері при свічках. Поспілкуйтеся під приємну музику.

Діва

Довіра до людей має бути обмеженою. Не ставтеся серйозно до обіцянок оточуючих. Інакше ви знов пізнаєте розчарування.

Терези

Вкладайте гроші у нерухомість. Добрий час для придбання гаража. Здавати своє авто у ремонт не слід. Якість роботи майстрів вас не задовольнить.

Скорпіон

Думки про майбутню долю ваших стосунків з коханими викликатимуть тривожні відчуття. Не приховуйте свого занепокоєння. Поговоріть про це відверто сам на сам.

Стрілець

Утримуйте певну дистанцію при спілкуванні із сусідами. Тоді їх проблеми не стануть вашими. Бережіть спокій своєї родини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лютий розпочнеться з похолодання: оновлений прогноз

Козеріг

Вас не полишатимуть спогади про колишні стосунки. Спробуйте тверезо глянути на них. Здорові стосунки не були б втрачені. Шкодувати не варто.

Водолій

Стан справ поступово покращуватиметься. До того ж і близькі радо допомагатимуть. З'явиться резервна сума. Поповніть свої заощадження.

Риби

Один з найбільш вдалих днів тижня. Вам щаститиме на гроші та цікаві фінансові пропозиції. Не шкодуйте коштів на благодійні справи.

Тиждень з 31 січня по 6 лютого принесе купу несподіванок. Астрологиня назвала 3 знаки зодіаку, яким пощастить найбільше.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 1 лютого: як зустріти рік Тигра, аби стати багатим та успішним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути