Ексклюзиви
понеділок, 01 червня 2020 07:00

Гороскоп на 1 червня: астролог дала неочікуваний прогноз на перший день літа

Гороскоп на 1 червня: астролог дала неочікуваний прогноз на перший день літа
Життя саме підкаже надійні способи виходу з критичної ситуації. Фото: pixabay.com

1 червня чудово вестиметься людям з аналітичним складом розуму. Підходьте до будь-якої справи з усією серйозністю. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"У понеділок приймайте виважені рішення, - говорить астролог. – Дослухайтеся до порад досвідчених людей. Це день науковців. Саме час робити сенсаційні відкриття. Не варто розпочинати будівництво. Закладена у цей час споруда не простоїть довго. Реставраційні роботи також краще відкласти. Проаналізуйте причини конфліктів у родині. Не давайте волю емоціям. Життя саме підкаже надійні способи виходу з критичної ситуації. Настає час перевірки стосунків на вірність і надійність. Зумійте відстояти своє право на щастя. Довіряйте коханим. Не зважайте на думку оточуючих".

Овен

Справи вестимуться відносно спокійно. Розраховуйте на стабільний середній заробіток. Не відмовляйте нужденним у матеріальній підтримці.

Телець

Дефіциту коштів не буде. Але зберігайте економний підхід до господарювання. Не залучайте до свого бізнесу чужий капітал. Вчасно розрахуватися з його власником буде складно.

Близнюки

Рівень заробітку залежатиме від роботи команди. Налагоджуйте плідну співпрацю з людьми. Приділіть особливу увагу підбору персоналу. Вкладіть гроші в оснащення офісу.

Рак

Для утримання відносної фінансової стабільності доведеться докласти чималих зусиль. Не дозволяйте собі лінуватися. Продумайте свої економічні плани на місяць уперед.

Лев

Гроші надходитимуть невеликими сумами. Утримуйте розумний баланс між доходами й витратами. Відкладіть придбання ювелірних виробів.

Діва

Ви отримаєте достойну винагороду за свою працю. Рівень доходів зросте. Не варто переходити на нове місце роботи і проводити операції з нерухомістю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З якою погодою почнеться літо

Терези

Більша частина прибутку піде на виплату термінових рахунків. Тому грошей у гаманці стане менше. Від кількох великих покупок поки краще відмовитися.

Скорпіон

Наявний рівень прибутку не забезпечить усіх ваших потреб. Але поки що ситуація залишатиметься без змін. Не беріть на себе зайвих фінансових зобов'язань.

Стрілець

Грошей вистачатиме на покриття щоденних витрат. Не обіцяйте людям спонсорської підтримки. Додаткового навантаження ваш гаманець не витримає.

Козеріг

Ви не залишатиметеся без грошей. Регулярні надходження дозволять поповнити ваш бюджет. Складніше буде вигідно розподілити прибутки. Не поспішайте з цим.

Водолій

Виключно невдалий день для проведення фінансових операцій. Не щаститиме вам і з працівниками сервісних служб. Обмежте витрати.

Риби

У вашому розпорядженні буде обмежена кількість грошей. Проте пощастить знайти потрібний товар за помірну ціну. Пильнуйте за своїми речами у дорозі.

Тиждень з 1 по 7 червня буде складним. У п'ятницю відбудеться Місячне затемнення.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 1 червня: астролог дала неочікуваний прогноз на перший день літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути