неділя, 22 березня 2020 20:00

Гороскоп 23-29 березня: як досягти успіху в умовах карантину

Гороскоп 23-29 березня: як досягти успіху в умовах карантину
Важливі справи заплануйте на вівторок після обіду. Час втілювати у життя те, на що раніше не вистачало сміливості. Фото: pixabay.com

Тиждень з 23 по 29 березня буде сповнений непорозумінь. Люди обіцятимуть одне, а робитимуть інше. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Почалася астрологічна весна, - пише астролог. – У понеділок – дні Гекати. Це складний час непорозумінь і накладок. Важливі справи заплануйте на вівторок після обіду. Час втілювати у життя те, на що раніше не вистачало сміливості. Місяць найбільш віддалений від Землі. Щоб досягти успіху в умовах карантину, частіше усамітнюйтеся в окремій кімнаті. Після дистанційної роботи чи навчання подивіться улюблений фільм чи почитайте книгу. Найкраще робота піде після заходу сонця. У середу і четвер важко буде дійти згоди з керівництвом. Дехто зробить перший крок до звільнення. Краще перепитайте, якщо чогось не зрозуміли".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Уникайте авантюрних пригод. Не ризикуйте своїм іменем. Від того, на скільки порядними будете, залежатиме ваше майбутнє. Це останній тиждень високої працездатності і мобільності. Спробуйте зробити якомога більше.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Тиждень принесе масу задоволення. Стримуйте агресивність і нетерплячість. Витрати перевищуватимуть заробітки. Контролюйте свої покупки, економте. Даруйте коханим знаки уваги, пограйтеся з дітьми.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Виручатиме уміння говорити багато і переконливо. Вам довірятимуть, тому матимете вплив на оточення. Грошей у кишені стає більше, але витрачати їх не варто. Заощаджуйте.

Рак (22 червня – 22 липня)

До вашої роботи критично ставитимуться шефи. Легко буде потрапити під штраф чи скорочення. Додаткі заробітки надійдуть вчасно, а от виплати з основного місця роботи затримають.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Потреба у додаткових грошах зростає. Доведеться гасити кредити, повертати борги, віддати частину сімейного кошторису на благодійність.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Доведеться коритися волі інших. До ваших бажань навряд чи хтось прислухається, тому диктувати свої умови марно. Заробітки зростають. Ви міцно стоїте на ногах. Насолоджуйтеся стосунками, які маєте.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 21-22 березня: чим дивуватимуть ці вихідні

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

У понеділок важко буде підняти себе з ліжка. Організм вимагатиме відпочинку. Але вже від середи справи підуть краще. Відчуєте себе сильними та впливовими. Мляво ітиме торгівля.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Чим більше планів маєте, тим більше шансів, що усі вони здійсняться. Наполегливо рухайтеся до своєї цілі. У першій половині тижня справи підуть складно, але це не повинно збивати вас з пантелику.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не будуйте грандіозних планів. Зараз ваші можливості обмежені. Частина заробітків надійде у п'ятницю. У ваше життя повернуться колишні кохані.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Попереду стабільний період. Не бійтеся мріяти і діяти. Дотримуйтеся обіцянок і власних принципів. Грошей вистачатиме на покриття щоденних витрат.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Це ваш зірковий період. Усе те, що потрібно для розвитку, зараз у ваших руках. Опинятиметеся там, де потрібно, і демонструватимете найсильніші свої сторони.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Спонсори, які підтримують вас не один рік, будуть іти на зустріч і вчасно підставлять сильне плече. Серйозного дефіциту коштів не відчуєте. Подбайте про те, щоб заробляти більше.

Наступний тиждень в Україні буде холодним, до нічних морозів. Очікуються також опади у вигляді дощу й мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп 23-29 березня: як досягти успіху в умовах карантину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути