неділя, 10 листопада 2019 20:00

Гороскоп 11-17 листопада: чого чекати і остерігатися

Гороскоп 11-17 листопада: чого чекати і остерігатися
Краще підлаштуватися під ситуацію, ніж намагатися її зламати. Фото: astrozodiac.net

Тиждень з 11 по 17 листопада – це час як матеріальних здобутків, так і великих втрат. Стережіться тих, хто набивається у друзі. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Вівторок буде найскладнішим днем тижня, - говорить Максимова. - Місяць – уповні. Емоції зашкалюють. Багатьом захочеться опустити руки. Краще підлаштуватися під ситуацію, ніж намагатися її зламати. Оминайте людей, які хочуть вас переконати у чомусь. Багатьом керівникам доведеть звільнитися. Підставлятимуть підлеглі, робота йтиме мляво".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Важко буде спланувати наступний день. Плани руйнуватимуться, доведеться грати за чужими правилами. Внесені у чужі проекти гроші не принесуть очікуваного заробітку. Дратуватимуть вчинки коханих. Утримайтеся від різких зауважень.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Навколо будуть спонсори і порадники, завдяки яким просунете свої справи вперед. Навіть екстремальні ситуації призведуть до цікавих знайомств і успішного розвитку подій. Знижується продуктивність праці. Обіцятимуть грошей більше, ніж реально отримаєте.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Удача на вашому боці. Дійте обачно, щоб її не сполохати. Ледачим доведеться звільнити своє місце для працьовитих і креативних колег. Не втрачайте відчуття реальності. Бережіть людей, які поруч, не зважаючи на обставини.

Рак (22 червня – 22 липня)

Щаститиме людям спокійним і врівноваженим. Не дозволяйте нікому вас підганяти. У фінансовій сфері змін на краще не передбачається. Нагадають про себе кредитори.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Довго вагатиметеся з вибором, бо перейматиметеся, що про це подумають інші. Годі рівнятися на когось і залежати від чужої думки. Свідомо ідіть на певні поступки. Не чекайте шаленої пристрасті від коханих. Вони будуть заклопотані власними справами.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Ситуація поступово змінюватиметься на краще. Не демонструйте свої слабкості. Буде багато охочих ними скористатися. Гроші надходитимуть регулярно. Не наполягайте на своєму. Віддайте частину обов'язків підлеглим. Робота піде швидше у надійній команді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптики прогнозують третє "бабине літо" в Україні

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Перебуватимете в інформаційному потоці, який постійно надихатиме. Буде чимало цікавих пропозицій. Погоджуватися на них не час, бо навряд чи будуть перспективними. Але роздобути нові контакти слід. Не ходіть крамницями з великою сумою у кишені. Витратите усе, а потім шкодуватимете.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Плани і можливості не співпадатимуть. Оточуючі сприйматимуть вас як ненадійного партнера. Зарекомендувати себе із найкращого боку мало кому вдасться. Не вкладайте кошти у колективні проекти.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

До вас завітає натхнення. Народжуватимете неймовірні ідеї. Не мовчіть. Просувайте їх уперед. Відкриєте у собі чимало нових талантів. Проводьте час у дружній компанії, але не сам на сам з коханими. Часто доведеться з'ясовувати стосунки.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Виникатимуть проблеми з технікою. Постійно ламатимуться комп'ютери і смартфони. Гроші не переводитимуться у кишені, але чекати серйозних фінансових перемог поки марно. Стосунки з коханими дозволять почуватиметеся щасливими.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Це тиждень невиправданих сподівань. Зніміть рожеві окуляри. Не впадайте у депресію. Життєва енергія та працездатність дозволять легко пережити невдачі. Листи губитимуться, повідомлення доходитимуть не до того адресата. Поставтеся до цього з гумором.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Триває період великих можливостей. Сил та енергії вистачатиме. Часто братиметеся за таку кількість справ, що іншим не під силу. Відчуваєте серйозну нестачу коштів. Не дозволяйте себе ошукати. Відстоюйте фінансові інтереси. Це час приємних несподіванок.

Астролог розповіла, у чиї кишені йтимуть гроші і чому не можна відмовляти людям, які просять про допомогу.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп 11-17 листопада: чого чекати і остерігатися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути