Ексклюзиви
вівторок, 18 листопада 2008 10:26

Головний виконавчий директор Yahoo йде у відставку після зриву низки операцій

Головний виконавчий директор і акціонер YahooInc. Джері Янг ухвалив рішення піти у відставку, повідомила у вівторок Інтернет-компанія.

Янг виконуватиме обов"язки глави компанії до моменту, коли буде знайдений його наступник. Відставка Янга може стати передвісником нових переговорів Yahoo з Microsoft, яка безуспішно намагалася купити пошукач раніше в цьому році, вважає агентство Bloomberg.

Інвестори висловлювали незадоволеність керівництвом Yahoo, після того, як воно зірвало операцію з Mircosoft, а партнерство з головним конкурентом Google розвалилося під тиском регуляторів. Yahoo розраховувала, що ці партнерські відносини з успішною Google в рекламній сфері допоможуть підтримати бізнес компанії та задобрити акціонерів.

Янг прийшов до керівництва компанії в червні 2007 року з наміром укріпити конкурентні позиції компанії на ринку, де все більш домінуюче положення займає Google. Акції Yahoo за цей час впали на 60%, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Головний виконавчий директор Yahoo йде у відставку після зриву низки операцій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути