середа, 09 серпня 2017 15:24

Головний лікар пологового будинку в Києві приголомшила статками

Головний лікар пологового будинку в Києві приголомшила статками
Будинок родини Пехньо. Фото: obozrevatel.com

Тетяна Пехньо, головний лікар пологового будинку №2 у Києві, вразила оприлюдненою декларацією. Її родина володіє кількома дорогими автівками, елітною нерухомістю, мільйонами гривень у готівці та тисячами доларів.

Про це повідомило видання Bihus.

"Наші статки - це не тільки статки наші з чоловіком, але й багаторічні всієї родини. Будинок придбаний батьками чоловіка 16 років тому. Зараз будівлі 23 роки. Ринкова вартість становить близько 20 тисяч доларів", - сказала Пехньо.

Будинок, про який йдеться, має площу 719 "квадратів". Розташований у Петропавлівській Борщагівці під Києвом. Журналісти не змогли знайти нерухомість такої вартості у цьому районі. За найдешевший будинок тут просять $35 тис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Скромне" життя столичного прокурора: десять квартир, два авто за понад 3 млн грн

Також у власності родини квартира в столиці на 32 "квадрати" і земельна ділянка на 11 соток на Закарпатті. Крім того, проінвестували будівництво квартири на 122 "квадрати" і парковочне місце.

На чоловіка лікарки записаний автомобіль Hyndai Santa FE, на сина - Suzuki Grand Vitara. Дочка раніше мала HONDA CR-V, а тепер володіє будинком у Дмитрівці на 300 кв. м. Декларація свідчить, що Hyndai придбали вживаним за $7000. А Suzuki - за $27 тис.

Офіційний прибуток Тетяни Пехньо - близько 22 тис. грн на місяць. Її чоловік у середньому отримує 27 тис. грн. Дочка працює лікарем, син здобуває медичну освіту. Родина має 2,9 млн грн та $50 тис. готівкою.

Жінки, які народжувади в 2-му пологовому, зізнаються: у лікарні діють "добровільно-примусові" внески у розмірі 2000 грн. Ще $500-1000 беруть, якщо пологи за домовленістю. При цьому не надають навіть прості медикаменти.

Пехньо спростовує ці обвинувачення. Погоджується лише з наявністю добровільних внесків без фіксованої суми.

Колишній очільник Головного управління представництва в суді Генеральної прокуратури Олег Кучер за час перебування на посаді приватизував дві службові квартири. Також після звільнення він з дружиною став власником 5 квартир у центрі Києва.

Зараз ви читаєте новину «Головний лікар пологового будинку в Києві приголомшила статками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути