вівторок, 29 травня 2007 19:28

Голівудські зірки роздягаються від спеки (ФОТО)

Брітні Спірс з дитиною численні фанати могли споглядати поряд з голлівудською студією танцю Millenium 23 травня. Під час спокійнішої сімейної прогулянки на катері в Каліфорнії Спірс зняла з себе короткі шорти і топ, щоб ввібрати в себе якомога більше сонячної енергії.

Більше всіх на минулому фестивалі у Каннах фотографували зірку "Рятувальників Малібу" Памелу Андерсон. На одних фото красуня в сексуально рожевому платті на палубі яхти, на інших - у відвертому чорному бікіні.

Одягнена в чорний облягаючий костюм голлівудська зірка Шерон Стоун випромінює упевненість і сексуальність на берлінській прем"єрі фільму "Коли людина заблукала в лісі". А ось жовте, майже дитяче бікіні, яке актриса одягла на вечірку, що проходила в рамках фестивалю Канна на яхті модельєра Роберто Каваллі, їй явно не до лиця. До того ж, Шерон, яка гордиться тим, що не зробила жодної пластичної операції, виглядає без одягу явно не дуже.

Актриса Ліндсі Лохан ще все мерзне на вулиці - 6 травня вона вийшла з клубу Winston в теплій шкіряній куртці. Потім кумира тінейджерів бачили на пляжі у відкритому чорному бікіні на улюбленому курорті зірок на гавайському острові Рай, повідомляє АВС.

Зараз ви читаєте новину «Голівудські зірки роздягаються від спеки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути