середа, 16 січня 2008 13:39

Голову Британської ради в Петербурзі зловили за кермом в нетверезому стані

Директор відділення Британської ради в Петербурзі Стівен Кіннок був затриманий співробітниками ГІБДР за керування в нетверезому стані. Інцидент стався 15 січня близько 23.30, коли автомобіль Кіннока зупинили в центрі міста за порушення Правил дорожнього руху.

За словами джерела, британець проїхав під знак "Рух заборонено" на розі Конюшенного провулка та набережної Мойки. В ході перевірки документів Кіннока співробітники ГІБДР почули від нього "стійкий запах алкоголю".

Як відзначило джерело, Кіннок відмовився від медичного огляду і складений протокол було підкріплено свідченнями перехожих. За півгодини на місце події прибув генеральний консул Великобританії в Петербурзі Уїльям Еліот і забрав Кіннока з собою.

Інформацію про інцидент в правоохоронних органах, посольстві Великобританії та Британській раді поки не коментують, повідомляє агентство "Інтерфакс" із посиланням на джерело в правоохоронних органах.
Зараз ви читаєте новину «Голову Британської ради в Петербурзі зловили за кермом в нетверезому стані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути