Ексклюзиви
понеділок, 04 березня 2019 21:43

Гладковський-молодший пообіцяв назвати імена тих, хто злив журналістам інформацію

Гладковський-молодший пообіцяв назвати імена тих, хто злив журналістам інформацію
Ігор Гладковський записав відеозвернення. Фото: Еспресо.TV

Головною метою журналістського розслідування програми "Наші гроші з Денисом Бігусом" була дискредитація чинного президента України Петра Порошенка під час передвиборчої кампанії.

Про це заявив син колишнього замсекретаря РНБО України Олега Гладковського та один із фігурантів розслідування Ігор Гладковський у відеозверненні на своєму офіційному YouTube-каналі, який він назвав "Ваші гроші".

"Мета номер один — дискредитувати діючого президента Петра Порошенка під час виборчої кампанії. І це головна причина появи розслідування програми "Наші гроші". Для цього обирають людину, пов'язану міцними робочими стосунками з головою держави. І накривають шквальним вогнем фейків. Людям нав'язується думка: "команда погана, то ж і президент поганий", — заявив Ігор Гладковський та зазначив, що такою мішенню для фейків було обрано його батька Олега Гладковського, якого з Порошенком пов'язують бізнесові та дружні стосунки.

У своєму зверненні Гладковський-молодший також пообіцяв, що дуже скоро всі дізнаються, "хто насправді зліпив цей фейк та злив його журналістам".

"Я точно знаю, що автори цього фейку проти мене не займалися ніяким розслідуванням 3 роки, як заявляють у програмі. Всі оприлюднені в ефірі документи журналістам передали пакетом — для "зливу" напередодні виборів. Ви маєте право знати, хто стоїть за цим фейком і скільки заробили його виконавці", — написав в описі до відео Гладковський.

Ігор Гладковський також повідомив, що він звичайний український підприємець, який веде бізнес з дистрибуції автомобілів Хюндай в Україну та мікрокредитування. Він переконаний, що телеглядачі повірили у фейкову брехню про нього, бо вони ніколи його не бачили та нічого не чули про нього до цього часу.

Нагадаємо, 25 лютого в ефірі програми "Наші гроші з Денисом Бигусом" вийшло журналістське розслідування про корупцію в державному концерні "Укроборонпром", де фігурують Олег Гладковський та його син Ігор.

На час розслідування перший заступник секретаря РНБО Олег Гладковський склав з себе повноваження, а президент Петро Порошенко підтримав його відсторонення від виконання обов'язків.

Ігор Гладковський заявив, що подаватиме до суду на журналістів Bihus.info, аби захистити свою репутацію на ринку як чесного та порядного бізнесмена.

Зараз ви читаєте новину «Гладковський-молодший пообіцяв назвати імена тих, хто злив журналістам інформацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути