Ексклюзиви
пʼятниця, 10 червня 2022 04:42

Гіпноз та магія - ексохоронець Медведчука "шаманив" над його свідомістю

Гіпноз та магія - ексохоронець Медведчука "шаманив" над його свідомістю
Народний депутат Віктор Чорний гіпнотизував Віктора Медведчука. Фото: zn.ua

Народний депутат Віктор Чорний, коли працював особистим охоронцем Віктора Медведчука, проводив сеанси гіпнозу з його "свідомістю". А також дізнавався у "вищих сил", як йому максимально вигідно використати знайомство з кумом Путіна.

Відео магічних сеансів розміщувалося на жорсткому диску ноутбука Чорного, йдеться у розслідуванні журналістів Bihus.info.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медведчук здав Порошенка: СБУ опублікувала відео свідчень кума Путіна

Під час сеансів гіпнологи нібито вводили людину ("сліпера") в стан "гіпнотичного сну" й "переміщували" усередину свідомості Медведчука. Далі гіпнолог нібито "розмовляв" зі свідомістю Медведчука через іншу людину.

За допомогою гіпнотизерів Чорний "прокачував" ауру Медведчука. Навіював, що той має надати йому місце у виборчому списку партії. Мовляв, партія без нього не пройде до парламенту.

На іншому відео гіпнолог розпитував, як Чорному найвигідніше використати знайомство з Медведчуком для досягнення особистих благ і вигод.

Шамани Чорного проводили магічні ритуали над фотографіями політичних опонентів – Володимира Зеленського, Петра Порошенка, Юрія Бойка, Святослава Вакарчука, Євгенія Мураєва і Вадима Новинського.

Раніше Віктор Чорний очолював приватну охоронну фірму "Шторм", яка надавала свої послуги Медведчуку. Охоронці фірми стежили за прибічниками націоналістичних організацій, наприклад, за лідером організації "С14" Євгеном Карасем.

У 2019 році Чорний отримав місце у списках ОПЗЖ і так став народним депутатом.

Кума Путіна Віктора Медведчука затримали 12 квітня. Спецоперацію провела СБУ. Він переховувався 48 днів. Маскувався у формі ЗСУ. ФСБ планувала його вивезти за кордон. Йому загрожує довічне ув'язнення.

Медведчук розповів про схему виведення з державної власності частини магістрального нафтопродуктопроводу "Самара - Західний напрямок". Він деталізував роль у схемі п'ятого президента Петра Порошенка.

Зараз ви читаєте новину «Гіпноз та магія - ексохоронець Медведчука "шаманив" над його свідомістю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути