четвер, 17 січня 2008 13:56

Героїня серіалу "Тетянин день" зламала ногу (ФОТО)

 

Для зірки серіалу "Тетянин день" Ганни Снаткіної високосний рік почався з серйозних неприємностей.

7 січня, коли всі відзначали свято Різдва Христова, актриса зламала ногу. Але, не дивлячись на серйозну травму, Ганна в гіпсі продовжила грати в серіалі і навіть з"явилася на святковому концерті, присвяченому закінченню зйомок.

Коли асистент режисера вніс на руках Ганну Снаткіну в залу, де проходили зйомки святкового концерту, ніхто з присутніх не здивувався. На дівчині була весільна сукня, і всі вирішили, що це всього лише запобіжні засоби, щоб наряд не забруднився і не пом"явся.

Але скоро стало зрозуміло, що з Ганною не все гаразд. Під час зйомок актриса сиділа на канапці і мовчала, навіть коли їй ставили питання і протягували мікрофон. Як виявилось, напередодні дівчина не тільки зламала ногу, але ще і сильно простудилася. У актриси пропав голос, і вона не могла брати участь в загальних веселощах. Всю зйомку Ганна пошепки просила викликати лікаря і скаржилася на болі в нозі. Актрисі принесли гору ліків, і через деякий час їй стало трохи краще і вона змогла хоч якось поспілкуватися із залом, повідомляє "Твой ДЕНЬ".

Зараз ви читаєте новину «Героїня серіалу "Тетянин день" зламала ногу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути