Ексклюзиви
субота, 22 квітня 2017 21:11

Герман вдячна Манафорту за його уроки

Герман вдячна Манафорту за його уроки
Герман пишається співпрацею з Манафортом. Фото: 112

Екс-депутат від Партії регіонів Ганна Герман прокоментувала співпрацю партії з американським політтехнологом Полом Манафортом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США не хочуть "здавати" Манафорта Україні

"Я пишаюся, що мені вдалося пройти таку гарну школу. Він першокласний технолог, лобіст. Він зареєстрований, платив податки в США і працював за контрактом. З кожною партією працює американський технолог. І кожному технологу платить ця партія. Платить він там Америці податки або не платить - це вже справа американських служб. Це не наша справа. Але я пройшов чудову школу з Манафортом, де б я могла ці "університети" пройти? Де б я могла навчитися всьому цьому? Я дуже вдячна Полу", - заявила Герман в програмі "Гордон".

У 2000-х роках Манафорт консультував в Україні Партію регіонів, прем'єр-міністра, а згодом президента Віктора Януковича. Ім'я Манафорта згадується в документах "чорної бухгалтерії" Партії регіонів 22 рази і загальна сума виплат на його ім'я становить понад 12 млн дол.

Сам Манафорт заперечує, що отримував 12,7 млн доларів з "чорної бухгалтерії" партії Віктора Януковича. За словами Манафорта, "всі політичні виплати, які прямували йому, призначалися для команди (як місцевої, так і за кордоном), яка проводить для нього опитування і дослідження".

Україна сім разів зверталися до американської влади за останні два роки з проханням дозволити їм викликати Манафорта на допит. В США підтвердили, що запити були отримані, але відмовилися від подальших коментарів.

Зараз ви читаєте новину «Герман вдячна Манафорту за його уроки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути