пʼятниця, 21 вересня 2007 16:43

Герман натякає, що Тимошенко зустрічалась в Лондоні з Березовським

Кандидат у народні депутати від ПР, Ганна Герман заявила, що у БЮТ перекрутили висловлювання Маргарет Тетчер про Юлію Тимошенко, і не розповіли "залізній леді" всієї правди про лідера БЮТ.

У своїй заяві, повідомляє прес-служба Партії регіонів, Ганна Герман не виключила, що у Лондоні Юлія Тимошенко мала ще одну зустріч. За словами регіоналки "з людиною, яка щиро вболіває за результати її блоку на дострокових виборах 30 вересня".

Вона називає саме цю зустріч головною метою вояжу Тимошенко до британської столиці. Однак враховуючи, що в Інтернеті пам"ятних фото про зустріч з ним не розміщено, назвала це лише припущенням.

За словами Герман, "Маргарет Тетчер вирішила взяти участь у виборчій кампанії БЮТ, оскільки заявила про готовність прибути в Київ особисто, щоб допомогти Юлії Володимирівні "захистити незалежність України".

Регіоналка привітала Тимошенко з новим членом її команди, проте зазначила, що "згадуючи довільні інтерпретації прес-служби БЮТ висловлювань Генерального секретаря Ради ЄС Хав"єра Солани стосовно політичної перспективи Тимошенко, не важко припустити, що те саме спіткало і пані Тетчер".

Крім того, як зауважила N 48 у списку ПР, "організатори зустрічі, подбали про те, щоб надана "залізній леді" інформація про її українську сподвижницю не була затьмарена певними не зовсім доречними подробицями".

Тим часом, наголосила Герман " в Україні добре пам"ятають, що саме сказала тодішній Прем"єр-міністр Великобританії, виступаючи в українському Парламенті на зорі Незалежності".

На думку Герман, це не остання зустріч Тимошенко з відомими політичними діячами світу, які, за повідомленнями прес-служби БЮТ, висловлюватимуть готовність прибути на Майдан, щоб особистою присутністю в Україні підтримати надію української нації, повідомляє Кореспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Герман натякає, що Тимошенко зустрічалась в Лондоні з Березовським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути