Ексклюзиви
понеділок, 02 травня 2011 11:17

Генерал-лейтенант СБУ: смерть бін Ладена не зупинить тероризм

Генерал-лейтенант СБУ: смерть бін Ладена не зупинить тероризм

Вбивство Усама бін Ладена не зупинить світовий тероризм. Так вважає генерал-лейтенант СБУ Олександр Скіпальський. Про це він повідомив Gazeta.ua.

"Це безумовно успіх. Вітаєю американців. Але не можна сказати, що це остаточна перемога над світовим тероризмом. Тероризм - це зло, від якого, на жаль, страждають невинні люди. Насильство породжує насильство. Тому весь світ, у тому чисті і ісламський, має боротися с тероризмом", - сказав він.

Смерть бін Ладена може дати привід для виведдення військ з Іраку.

"Обама заявляв, що готовий вивести війська. Але чи виведе США свої війська з Іраку, залежить від того, як розвиватимуться події далі.  Американці загребли жар для чужих рук. Якби США не розпочали війну в Афганістані та Іраку, то сьогодні геополітичний світ змінився б. Скажімо, зараз би країни займались іншими справами", - зауважив Скіпальський.

Нагадаємо, у ніч на понеділок президен США Барак Обама заявив, що під час військової операції вбили лідера терористичного угруповання "Аль-Каїди" Усама бін Ладена.

Бін Ладен з сім'єю  переховувався за 100 км на північ від столиці Пакистану Ісламабада. Президент США підкреслив, що в операції брали участь члени пакистанської розвідки. Лідер "Аль-Каїди" опирався нападу. Його застрелили під час перестрілки. Смерть настала від пострілу в голову. Після зіткнення військові забрали тіло бін Ладена.

 

 

Зараз ви читаєте новину «Генерал-лейтенант СБУ: смерть бін Ладена не зупинить тероризм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути