середа, 03 лютого 2021 16:20

Gazeta.ua запускає проєкт на Youtube

2 лютого стартує програма інтерв'ю "БОЧКА. Розмова по-українськи" на Youtube-каналі Gazeta.ua. Про головні події минулого року та як вони вплинуть на XXI ст. говоримо з філософом, есеїстом, головним редактором UkraineWorld.org Володимиром Єрмоленком.

Автор: Анатолій ГАЄВСЬКИЙ
  Володимир ЄРМОЛЕНКО 40 років, філософ
Володимир ЄРМОЛЕНКО 40 років, філософ

"Люди втомилися від свободи. Захід, який вважав, що його безпека гарантована, раптом зрозумів, що це не так. Якщо авторитаризм ХХ століття управляв людьми через терор, репресії і дисципліну, то авторитаризм ХХI – через технології", – говорить Єрмоленко.

На його думку, Зеленський наївно сприймає поняття демократії.

"Весь його пафос, "слуга народу", "ти – президент" – це нерозуміння сучасних суспільств. В Україні нормальна демократія, вільні вибори, дискусія, свобода. Але немає добрих інституцій. Зеленський може прийняти рішення, але воно донизу просто не дійде", - додає філософ.

Разом із гостями програми "БОЧКА. Розмова по-українськи" ми намагатимемося збагнути, що у часи змін відбувається на всіх рівнях від культури до геополітики, віднайти відповіді, як і куди рухатися Україні. Веде програму журналістка Ольга Богачевська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Байден досі не говорив із Зеленським

Gazeta.ua - частина медійного холдингу, до якого входять тижневий журнал "Країна", "Газета по-українськи" та "Газета по-українськи. Дім, здоров'я, їжа, сад-город".

Зараз ви читаєте новину «Gazeta.ua запускає проєкт на Youtube». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути