Ексклюзиви
четвер, 04 вересня 2008 12:39

ФСБ чекає терактів в Південній Осетії і Абхазії

Глава ФСБ Росії Олександр Бортников заявив, міжнародні терористичні організації намагаються проникнути до Південної Осетії і Абхазії, а також на територію Російської Федерації для підготовки терактів. За словами Бортникова, у розпорядженні спецслужб "дуже багато конкретних матеріалів", що свідчать про активізацію терористів на Кавказі, повідомляє "Інтерфакс".

У зв"язку з обстановкою, що склалася, глава ФСБ закликав "консолідувати сили в боротьбі зі злом". Які саме терористичні організації мають намір проникнути в кавказькі республіки, а також на південь Росії, Бортников не уточнив.

Відзначимо, що в кінці серпня 2008 року Бортников також попереджав про активізацію терористів на Кавказі. За його словами, бойовики "Аль-Каїди" і інших радикальних угрупувань мають намір скористатися нестабільністю в регіоні для здійснення терактів. У числі основних цілей бойовиків глава ФСБ назвав об"єкти транспорту, промисловості, енергетики, життєзабезпечення, а також місця масового скупчення людей.

26 серпня ФСБ Росії відзвітувала про те, що за літо на півдні країни запобігли біля 10 терористичним актам.

Зараз ви читаєте новину «ФСБ чекає терактів в Південній Осетії і Абхазії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути