четвер, 18 червня 2009 17:54

Француженка кілька років вбивала новонароджених дітей

Француженка кілька років вбивала новонароджених дітей

Жінці вдавалося приховувати не лише жорстоке вбивство трьох новонароджених немовлят, але і свою вагітність. Навіть чоловік за 10 років її злодіянь не запідозрив нічого.

Це дало адвокатам можливість будувати захист довкола так званого "синдрому неприйняття вагітності", коли жінка не усвідомлює себе майбутньою матерью.

Злочин, що шокував всю країну, розкрився несподівано. Чоловік Вероніки одного дня прийшовши додому і заглянув в морозилку, знайшов там два заморожені тільця і в жаху подзвонить в поліцію.

При допиті жінка повідомила, що діти не їх і вона гадки не має, як тіла потрапили до них в дім. Конфіскований холодильник передали на експертизу - тест ДНК показав що Вероніка і Жан-Луї - батьки вбитих немовлят.

Лише тоді жінка зізнається чоловіку, що таємно від нього виносила і народила сама вдома не двох, а трьох дітей. Першого ще в 1999 році спалила в домашній духовці. Тих, що знайшла поліція, задушила у ванні двома і трьома роками пізніше.

Для рідних історія звучала дико: рідна сестра обвинуваченої також нічого не знала.

Психіатрична експертиза визнала Вероніку осудною. Багато хто вважав, що найбільш вірогідним результатом слухання стане довічний вирок. Втім, прокурор, враховуючи, що у жінки залишаються двоє дітей, пом"якшив вимоги і наполягає на 10 роках позбавлення волі.

За матеріалом ТСН

Зараз ви читаєте новину «Француженка кілька років вбивала новонароджених дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути