Ексклюзиви
понеділок, 18 березня 2013 05:12

Франція - тужливе місце - Депардьє

Франція - тужливе місце - Депардьє
Фото: rg.ru

Жерар Депардьє пояснив, чому він покинув Францію: це "тужливий місце". Про це він розповів в інтерв'ю телеканалу Notele, поставши перед камерою в жилеті з російським гербом, повідомляє РІА "Новини".

"Франція - тужливе місце, я думаю, що французи ситі по горло. Відсутні будь переконання. Здається, що уряд не знає, як робити свою роботу", - заявив актор, додавши, що у президента-соціаліста Франсуа Олланда недостатньо досвіду для управління країною.

Як відзначає агентство, Депардьє зустрівся з журналістами на кухні свого будинку в бельгійському місті Нешен. Власність там він набув з двох причин, пояснив актор: у цьому місті живуть його друзі, а ще йому подобається місцеве м'ясо. Депардьє навіть планує відкрити ресторан недалеко від Нешена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депардьє засипають подарунками - російський депутат пропонує квартиру в Заполяр'ї

Разом з тим Депардьє підкреслив, що, незважаючи на ділові плани (відомо, що він уже зареєстрував у Бельгії комерційну компанію Holding 2712 зі статутним капіталом в € 20 000), в Бельгію він перебрався не для того, щоб "робити гроші", і вже сплачує податок у розмірі близько 50% від своїх доходів до місцевого бюджету.

Від французького громадянства Депардьє відмовився в кінці минулого року, коли стало відомо про плани уряду збільшити "податок на багатих" до 75%. Незабаром французький актор отримав російське громадянство і став "почесним мордвином" і власником п'ятикімнатній квартири, подарованої йому головою Чечні Рамзаном Кадировим.

У грудні минулого року також повідомлялося, що Депардьє подав заяву на отримання бельгійського підданства.

Зараз ви читаєте новину «Франція - тужливе місце - Депардьє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути