пʼятниця, 06 вересня 2013 14:20

Франциск I пообіцяв стати хрещеним дитини, яку хотів абортувати власний батько

Папа Франциск пообіцяв стати хрещеним дитини, яку безвідповідальний батько вимагав абортувати. Про це він повідомив телефоном жінку, яка раніше написала понтифікові емоційного листа, у якому просила про пораду, оскільки батько дитини вимагав від неї зробити аборт.

35-річна продавчиня Анна Романо родом з містечка Ареццо в Італії. Жінка була на відпочинку, тоді як на її телефон почав дзвонити невідомий номер. Коли вона відповіла на дзвінок, її попередили, що зараз вона розмовлятиме з аргентинським Папою. На початку літа Анна написала листа Папі Франциску, щойно дізнавшись, що вона вагітна. Дитину вона чекала від одруженого чоловіка, який, аби зберегти сім'ю, змушував її зробити аборт.

"Я ніколи не була щаслива у стосунках з чоловіками, я була одружена у ранньому віці, але шлюб не був щасливим і ми розлучилися. Тоді я зустріла,я к я думала, чоловіка своєї мрії. У червні я дізналася, що чекаю на дитину. Я сказала йому, що аборт не робитиму і що він може йти геть", - написала жінка у детальном листі до понтифіка.

До Папи Анна писала, бо "не мала більше до кого звернутися за порадою".

"Я просто підписала лист: "Ватикан. Папі" і вкинула у поштову скриньку. Я навіть не додала код і ніколи не думала, що отримаю відповідь", - поділилася жінка.

У телефонній розмові Папа Франциск сказав, що прочитав листа і запропонував жінці бути її духовним отцем та стати хрещеним батьком її дитини. Наразі Анна щаслива, що поговорила з Папою особисто і отримала від нього таку милість.

Зараз ви читаєте новину «Франциск I пообіцяв стати хрещеним дитини, яку хотів абортувати власний батько». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути