вівторок, 28 січня 2020 10:50

Фото іноземця з підписом: "крадій фалоімітаторів" розклеїли в Полтаві

Фото іноземця з підписом: "крадій фалоімітаторів" розклеїли в Полтаві
Плакати із зображенням імовірного крадія розклеїли на стовпах у Полтаві. Фото: @huevajapoltava

У Полтаві розклеїли фото іноземного студента, якого підозрюють у крадіжці фалоімітатора з магазину "для дорослих".

За інформацією, яка поширюється в соцмережах, іноземець вкрав білий фалоімітатор. Чоловік консультувався у продавця і робив вигляд, що вибирає товар. Камера спостереження зафіксувала, як він засунув секс-іграшку під верхній одяг і вийшов з магазину, повідомляє u-news.com.ua.

За інформацією сайту, працівниці сексшопа навели довідки про злодія і дізналися, що іноземець вчиться на першому курсі в Українській медичній стоматологічній академії. Говорить арабською мовою і вивчає російську. Приїхав до Полтави нещодавно.

"Він кілька разів, перед Новим роком, заходив вечорами перед закриттям в інший секс-шоп мережі, розташованийна вулиці Фрунзе, що поруч із його медінститутом. Вже тоді ми його запримітили і почали пильно стежити за ним, - наводить сайт розповідь працівниці.

Мережа магазинів для дорослих жорстоко помстилася за крадіжку товару: фотографії студента розклеїли на стовпах спального мікрорайону Алмазний та біля вишу. На плакаті - напис: "Полтавський крадій гумових членів" російською та англійською: "У Полтаві цей африканський студент вкрав фалоімітатор в одному з секс-шопів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Теплий" прийом чекав на водія, який висадив серед дороги волонтерку

Водоночас правоохоронці не мають інформації про крадіжку.

"До поліції не надходило заяв з приводу крадіжки. Стосовно розклеєних фото також ніхто не звертався. Цим мають займатися комунальники - прибрати ті оголошення", - повідомив Gazeta.ua речник ГУ нацполіції в Полтавській області Юрій Сулаєв.

Тим, хто розклеїв ці листівки, навряд чи загрожує штраф. Адже вони анонімні.

"На такі плакати мали би реагувати працівники благоустрою. Але там немає вихідних даних, тобто неможливо встановити, хто конкретно їх розвішував. Тож і припис виписувати нема кому. А от балансоутримувачі, тобто Обленерго або Міськсвітло, залежно від того, в кого на балансі ці стовпи, мають надати їм первісного вигляду", - прокоментував ситуацію керівник пресслужби Полтавської міської ради Віталій Улибін.

За телефоном мережі магазинів відмовилися прокоментувати Gazeta.ua ситуацію.

В Одесі виник скандал через продавчиню місцевого супермаркету, яка напідпитку лаялася на одного з клієнтів та відмовлялася спілкуватися з ним українською. Відео з інцидентом опублікували в соціальних мережах.

Зараз ви читаєте новину «Фото іноземця з підписом: "крадій фалоімітаторів" розклеїли в Полтаві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути