пʼятниця, 28 жовтня 2022 06:00

Фінансовий успіх та військовий прорив: чим здивує остання п'ятниця місяця – гороскоп на 28 жовтня

Фінансовий успіх та військовий прорив: чим здивує остання п'ятниця місяця – гороскоп на 28 жовтня
Не варто довіряти обіцянкам про фінансову допомогу. Щось завадить людям дотримати слова. Фото: pixabay.com

28 жовтня не дозволяйте собі лінуватися. Погоджуйтеся на додаткові підробітки. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Спокійним, упевненим у собі людям таланитиме сьогодні, – говорить астрологиня. – Не підганяйте події. Умійте зачекати й скористатися слушною нагодою. Знадобиться гнучкість мислення. Консервативні погляди не матимуть популярності. Використовуйте наявні ресурси. Не варто довіряти обіцянкам про фінансову допомогу. Щось завадить людям дотримати слова. На успіх у фінансових справах чекайте після обіду. Надійде зарплатня, яку затримували кілька тижнів. Це гарний час для початку нового курсу навчання. Діліться досвідом. Учіться у фахівців. Дослухайтеся до порад професіоналів. Перед вихідними отримаємо втішні новини з передової. На нас чекає військовий прорив та нові перемоги".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Підведе прагнення до надприбутків. Азарт – поганий помічник у фінансових питаннях. Уникайте участі у незаконних махінаціях. Вчасно сплачуйте рахунки. Атмосфера в домі не задовольнятиме. Спокійна розмова з родичами закінчуватиметься скандалом.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Легко знайти роботу. Скористайтеся своїм умінням причаровувати людей. Не дивуйтеся зміні у поведінці коханих. Вони вкотре почнуть завойовувати вас, бо бажають взаємності та прихильності.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Складно домовитися з дітьми. Вони діятимуть всупереч волі дорослих. Цінуйте стабільність у стосунках. Уникайте позашлюбних зв'язків. Швидкоплинне задоволення завершиться родинним конфліктом.

Рак (22 червня – 22 липня)

Хотітимете від життя більшого. Ніхто зараз не в змозі спинити ваших поривань. Упевнено рухайтеся до цілі. Заважатимуть у просуванні справ бюрократичні перепони.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Страх і здивування важко приховати. Не бійтеся того, що відчуваєте. Вам під силу здолати труднощі. Начальство та партнери йтимуть на зустріч. З'явиться кілька вигідних фінансових пропозицій.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Зав'яжете чимало корисних знайомств, які регулярно виручатимуть. Грошей у кишені стає більше. Побалуйте себе дорогою покупкою. Прислухайтеся до порад колег, але не дозволяйте комусь нав'язати вам свою думку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українців закликають встановити на смартфони важливий застосунок, який може врятувати життя

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не варто повертатися на старе місце роботи чи відновлювати стосунки. Незабаром пошкодуєте про це. Колишні партнери принесуть вдосталь проблем.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Будьте готові працювати удвічі більше, ніж раніше. Те, що заробите цього дня, годуватиме місяць. Не чекайте ініціативи від коханих. Першими запросіть їх на побачення і побалуйте подарунками.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Мало що встигнете, бо часто зникатиме напруга. Частину роботи доведеться перенести на вихідні. Варто затримуватися на роботі. Не відмовляйтеся від додаткового заробітку. Гонорари вас потішать. Частіше відкладайте хатні справи заради спілкування з коханими та дітьми.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Не спішіть щось комусь доводити. Рухайтеся шляхом, який обрали для себе. На вас чекають нові перемоги. Не втрачайте голову через нових знайомих. Вони видаватимуть себе не за тих, ким є насправді.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Відчуватимете безсилля і розгубленість. Дратуватимуть нерозумні вчинки коханих, батьків, дітей. Атмосфера вдома залишається напруженою. Навчіться спокійно сприймати все, що відбуватиметься.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не марнуйте часу на заздрощі. Доки цікавитиметеся, як справи у сусіда чи конкурента, забудете про власні зустрічі і домовленості. Тому встигнете менше, ніж планували.

За важливі справи беріться після 8 листопада, коли відбудеться Місячне затемнення. Астрологиня здивувала прогнозом на листопад.

Зараз ви читаєте новину «Фінансовий успіх та військовий прорив: чим здивує остання п'ятниця місяця – гороскоп на 28 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути