четвер, 25 листопада 2021 15:20

Ferrexpo очолила рейтинг компаній, дружніх до родин

Ferrexpo очолила рейтинг компаній, дружніх до родин
Ferrexpo очолила рейтинг компаній, дружніх до родин серед підприємств гірничо-металургійної галузі. Фото: Фото: Ferrexpo

Компанія Ferrexpo увійшла до четвірки найкращих компаній, дружніх до родин в Україні. Та очолила рейтинг у гірничо-металургійному секторі.

Офіційна презентація результатів дослідження та оголошення переможців відбулося 23 жовтня. Опитування проводив центр "Розвитку Корпоративної Соціальної Відповідальності" на замовлення Фонду Народонаселення ООН в Україні UNFPA. В опитуванні взяли участь 50 компаній із 16 секторів економіки.

Підприємства групи Ferrexpo - Полтавський гірничо-збагачувальний комбінат, Єристівський ГЗК, Біланівський ГЗК - реалізовують політику, спрямовану на підтримку працівників і працівниць із сім'ями. У компанії використовують світові практики, щоб створити найкращі передумови для задоволення потреб людей у компанії.

Для балансу роботи й особистого життя на рівні корпоративної культури підтримують взаємну повагу до особистого часу людини. Тому не заведено турбувати колегу після закінчення робочого дня, у вихідні або під час відпустки, за винятком екстренних виробничих ситуацій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ferrexpo перемогла в премії HR Pro Awards 2021

Уже третій рік поспіль діє програма добробуту працівників, проводять навчальні вебінари про фізичне й ментальне здоров'я, фінансову грамотність. Постійно діє лінія психологічної підтримки, куди може звернутися кожен працівник.

Задля збереження та покращення фізичного здоров'я персоналу в компанії Ferrexpo діє розширена програма медичного страхування життя та здоров'я, проводиться медичне обстеження на власній медико-санітарній базі з новітнім обладнанням, надається можливість безплатного відвідування басейну, пільгові путівки на оздоровлення та заняття у спортивному комплексі.

Компанія Ferrexpo є лідером в Україні із впровадження принципів гендерної рівності та інклюзивності. Жінки компанії мають можливість для максимальної самореалізації вдома й на роботі. Понад 160 жінок навчаються у школі жіночого лідерства Fe_Munity. Для жінок у декреті можлива дистанційна робота або гнучкий графік. Є програма "Чоловічий декрет". Це для пар, які працюють на підприємстві, і заробітна плата чоловіка вища. Тоді дружина отримуватиме компенсацію, доки чоловік у декреті.

У Ferrexpo діє ряд пільг згідно з умовами колективного договору, окрім того, що закріплено законодавством. Наприклад, матеріальна виплата у зв'язку з укладанням шлюбу, батькам першокласників, новорічні подарунки й пільгові путівки на оздоровлення для дітей, фінансова допомога працівникам у важких життєвих обставинах.

"Доброзичливе ставлення до сім'ї з боку роботодавця позитивно позначається на продуктивності праці. Ми розуміємо, що комфортні умови праці для працівників із сімейними обов'язками сприяють підвищенню лояльності до роботодавця. А добробут працівників позитивно впливає на ефективність нашої компанії загалом", - каже директорка з управління персоналом і побуту "Полтавського ГЗК" Анна Адом.

Ferrexpo - швейцарська залізорудна компанія з активами в Україні. Основною діяльністю компанії є виробництво й експорт високоякісних залізорудних окатків, які використовуються у виробництві сталі.

Ferrexpo є найбільшим виробником і експортером окатків серед країн колишнього СРСР.

2020 року компанія виробила 11,2 млн т залізорудних окатків. Основними споживачами продукції є сталеливарні підприємства з Австрії, Німеччини, Японії, Південної Кореї, Тайваню, Китаю, Словаччини, Чехії, Туреччини, В'єтнаму, США. Акції Ferrexpo котируються на основному майданчику Лондонської фондової біржі під тікером FXPO.

Зараз ви читаєте новину «Ferrexpo очолила рейтинг компаній, дружніх до родин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути