понеділок, 22 листопада 2021 12:45

Ferrexpo перемогла в премії HR Pro Awards 2021

Ferrexpo перемогла в премії HR Pro Awards 2021
Компанія Ferrexpo отримала нагороду на Всеукраїнській премії для HR Pro Awards. Це щорічна премія для професіоналів HR. Подані проєкти оцінювали понад 30 провідних представників HR-співтовариства України із 15 галузей. Фото: ​Ferrexpо

Компанія Ferrexpo, яка входить у трійку світових експортерів високоякісних залізорудних окатків, отримала нагороду на Всеукраїнській премії для HR Pro Awards. Церемонія нагородження відбулася 11 листопада в Києві.

З 2020 року Ferrexpo реалізовує DEI стратегію - 360 градусів, принципи інклюзивності й гендерної рівності. Це перший кейс у великому українському бізнесі, коли до таких питань підійшли систематизовано й комплексно, повідомили в компанії.

30% персоналу компанії Ferrexpo становлять жінки, але серед керівників ця цифра менша. До 2030 року компанія задекларувала мати 25% жінок на керівних посадах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ferrexpo запустила сонячну електростанцію

"Для Ferrexpo як для міжнародної компанії різноманіття та інклюзивність є обов'язковою складовою стратегії розвитку. Ми обрали комплексний підхід і швидко досягли вагомих результатів. Нагорода від HR Pro Awards - це визнання наших досягнень і позитивних змін щодо до жінок в Україні", - сказав на церемонії голова правління Полтавського гірничо-збагачувального комбінату Віктор Лотоус.

Заснували школу жіночого лідерства Fe_Munity - освітню платформу для жінок-лідерок, спрямовану на здобуття необхідних знань і компетенцій для подальшого професійного росту жінок. Навчання пройшли вже понад 160 жінок. Для них створили спільноту випускниць Fe_Munity Alumna, де надають менторську підтримку.

Запровадили школу Ferrexpo Inclusion School. Навчання пройшли 100 керівників, які ознайомилися із принципами інклюзивності, гендерної рівності й недискримінації, здобули знання, що сприяють підтримці ідей толерантності, протидії гендерним та іншим видам стереотипів у різних аспектах життєдіяльності підприємства.

Ferrexpo - швейцарська залізорудна компанія з активами в Україні. Основною діяльністю компанії є виробництво й експорт високоякісних залізорудних окатків, які використовуються у виробництві сталі.

Ferrexpo є найбільшим виробником і експортером окатків серед країн колишнього СРСР. Основними споживачами продукції є сталеливарні підприємства з Австрії, Німеччини, Японії, Південної Кореї, Тайваню, Китаю, Словаччини, Чехії, Туреччини, В'єтнаму, США.

Зараз ви читаєте новину «Ferrexpo перемогла в премії HR Pro Awards 2021». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути