Ексклюзиви
четвер, 04 лютого 2010 15:46

Фазан-терорист псує життя мешканцям англійського села

Фазан-терорист псує життя мешканцям англійського села

В одному з сіл Північного Йоркширу (Велика Британія) поселився фазан, який тероризує місцевих мешканців, пише The Telegraph. Птах нападає на людей на вулицях і підстерігає їх біля будинків.

Окрім людей, птах не ігнорує також собак, велосипеди, машини і дитячі возики. Селяни переказують один одному історії про те, як скажений півень любить підстерігати дітей при виході зі шкільного автобусу.

Одна жінка поскаржилась, що від фазана їй дістався шрам на нозі. Інша - що птах переслідував її вподовж трьох днів - кожного разу, коли вона виходила на прогулянку зі своїм псом.

За словами 34-річного Чарльза Хола, птах напав на його матір. Під час прогулянки фазан накинувся на жінку і почав клювати її ноги. Жінка спробувала відбитися від нападника сумочкою, але сили були нерівні. Врятував стареньку поштар, який, на щастя опинився неподалік.

Люди говорять, що таким чином птах мститься за своїх родичів, вбитих людьми.

За словами голови селища, хоча випадок і здається комічним, селяни побоюються за дітей, для яких птах може становити серйозну небезпеку - для їхніх облич кігті птаха дуже небезпечні.

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Фазан-терорист псує життя мешканцям англійського села». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути