Ексклюзиви
пʼятниця, 11 жовтня 2013 10:49

Facebook заборонив користувачам видалятися з результатів пошуку

Facebook заборонив користувачам видалятися з результатів пошуку
Фото: gigaom.com

Користувачі Facebook більше не зможуть видалити інформацію своєї "Хроніки" з пошукової видачі соціальної мережі. Про це йдеться в повідомленні, опублікованому в офіційному блозі компанії.

Таким чином, у результатах пошуку на Facebook буде відображатися уся загальнодоступна інформація з "Хронік" всіх користувачів соцмережі.

Закрити свої дані для перегляду через пошук можна буде тільки в одним спосіб - заблокувавши конкретного користувача, від якого ви хочете приховати свою інформацію. Заблоковані користувачі не зможуть бачити "Хроніку" людини, яка заблокувала їх, насилати їй повідомлення, а також перейти на її сторінку через посилання в коментарях або в розділі спільних друзів.

Про видалення загальних налаштувань конфіденційності "Хроніки" соцмережа повідомила ще у грудні 2012 року. Тоді функцію було відключено в обмеженого числа користувачів (тих, хто нею не користувався). За словами представників Facebook, розвиток соціальної мережі привів до того, що можливість встановлення автоматичної заборони на відображення інформації у пошуку згодом застаріла.

У січні 2013 року у Facebook пройшло найсерйозніше оновлення пошукових можливостей за весь час існування соцмережі - компанією було представлено так званий "соціальний пошук" під назвою Graph Search, який дозволяв знаходити фотографії, події та інформацію про музику, що слухали друзі. У жовтні у результати пошукової видачі Graph Search було також включено опубліковані користувачами пости, статуси і коментарі до фотографій.

Зараз ви читаєте новину «Facebook заборонив користувачам видалятися з результатів пошуку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути