Ексклюзиви
пʼятниця, 14 травня 2021 13:37

Євробачення-2021: назвали учасників, ведучих та дати трансляцій

У нідерландському Роттердамі триває підготовка до Євробачення-2021. 65-й конкурс естрадної пісні відбудеться у Ahoy Arena.

До залу пустять максимум 3,5 тис. глядачів і до 500 журналістів, передає "Укрінформ". Два півфінали та фінал пройдуть, відповідно, 18, 20 та 22 травня. У конкурсі беруть участь виконавці із 39 країн, зокрема, 17 співачок, 13 співаків та дев'ять гуртів.

Автор: ukrinform.ua
 

Україну на конкурсі цьогоріч представлятиме електрофолкгурт Go-A. Він мав виступати на Євробаченні ще 2020 року з піснею "Соловей", але конкурс тоді скасували через пандемію. У березні гурт представив оновлену версію пісні "Шум", з якою виступатиме цьогоріч. Також перезняли кліп, який цього разу фільмували в лісі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гурт Go_A звинуватили в експлуатації рідкісної тварини

8 травня гурт Go_A вирушив у Роттердам в Нідерландах на конкурс Євробачення-2021. Музиканти опублікували фото з аеропорту. Організатори пісенного конкурсу оприлюднили порядок виступів учасників у півфіналах. Go_A виступатиме в першому півфіналі 18 травня під номером 15.

Учора відбулася друга репетиція представників України, але без солістки гурту Катерини Павленко, яка занедужала. Співачка отримала негативний результат ПЛР-тесту і найближчим часом повернеться до репетицій.

Зараз ви читаєте новину «Євробачення-2021: назвали учасників, ведучих та дати трансляцій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути