пʼятниця, 10 березня 2023 16:28

Є люди, які можуть скинути Путіна – чиновник ООН

Є люди, які можуть скинути Путіна – чиновник ООН
Опозиція може скинути кремлівський режим. Фото: eastnews.ua

У Росії назрівають кардинальні зміни.

Вони пов'язані зі зміною влади. Опозиційні політики можуть повалити диктаторський режим Володимира Путіна, сказав координатор системи ООН в Україні Френсіс О'Доннелл в інтерв'ю haqqin.az.

"В Ірані, як і в Росії, назріли кардинальні зміни. Обидві ці країни – одні з найкорумпованіших у світі. Там не працюють конвенції Організації Об'єднаних Націй, які перешкоджають процвітанню продажних політиків. Тому за нинішніх режимів в Ірані та Росії неможлива демократія, як неможливо і дотримання прав людини", – вказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Адміністрація Байдена боїться можливого розпаду РФ" - експосол США Джон Гербст

У Лондоні є російська школа громадянської освіти. Її представники мають надію на повалення влади Путіна. Вони для цього вивчають шляхи встановлення у Росії демократичної системи та забезпечення прав людини.

"Таких небайдужих людей налічується від 25 до 30 тисяч, і з ними пов'язані великі надії на майбутнє Росії. Вони повернуться до своєї країни і змінять режим", – додав О'Доннелл.

Президент Російської Федерації Володимир Путін не готовий іти на ризик через загрозу втратити свій статус, тому малоймовірно, що він готовий застосувати ядерну зброю.

Російський диктатор неодноразово ставив масштабні цілі в Україні, закликаючи уряд та збройні сили РФ до їхнього досягнення, повідомляє американський Інститут вивчення війни (ISW). Водночас він щоразу утримувався від ухвалення тих рішень, які потребували б затяжної війни.

Зараз ви читаєте новину «Є люди, які можуть скинути Путіна – чиновник ООН». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути