четвер, 06 листопада 2014 11:06

Еротичне опудало Путіна провезли вулицями Лондона
15

Фото: AFP

У ніч Гая Фокса на вулиці Лондона вийшли сотні протестувальників, аби пройтися до парламенту й Букінгемського палацу, повідомляє ТСН

Напередодні акції британці згадували про спробу висадити у повітря будівлю парламенту, яку хотів організувати Гай Фокс у 1605 році. Цього ж разу організатори ходи планували влаштувати марш і проти нинішньої офіційної влади.

Вулицями міста пройшла костюмована колона із запаленими факелами. Учасники акції везли на "танку" опудало, що дуже схоже на президента Росії Володимира Путіна. Він був майже голим – лише в еротичних салатових трусах.

Крім того, 10-метрове опудало зробили і на Жозе Мануеля Бароззу, який донедавна очолював Єврокомісію. Жителі Британії нарікають на екс-єврочиновника через проект бюджету ЄС, що викликав хвилю суперечок та невдоволень.

Протестувальники прийшли під парламент, але шлях їм перекрили правоохоронці. З боку учасників демонстрації в бік поліції полетіли пляшки, почалася штовханина, утім представники влади швидко взяли ситуацію під контроль.

Зараз ви читаєте новину «Еротичне опудало Путіна провезли вулицями Лондона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути