понеділок, 13 липня 2009 09:58

Екс-зять Ющенка проспав стрілянину в своїй квартирі

Швидше за все, кримінальної справи за фактом стрілянини в квартирі екс-зятя Віктора Ющенка Михайла Гончара порушувати не будуть, пише "Сегодня".

За словами керівника прес-служби столичної міліції Володимира Поліщука, підозрюваного в стрілянині, - друга Гончара Олексія П. - допитали в печерському РУВС і відпустили. "У нас є ще 7 днів для вирішення, але, швидше за все, кримінальної справи не буде - через відсутність складу злочину", - заявив він.

Як повідомив Поліщук, друг Гончаря - житель Вінницької області, 1975 року народження.

Джерело в МВС сказало, що Олексій Петренко взяв провину на себе і не наполягає вже, що випадково натискував на курок карабіна, оскільки 23 відстріляних гільзи і свідчення свідків, які чули цілий ряд пострілів, не вписуються в його версію.

"Зараз з"ясовуємо, як карабін опинився в квартирі Гончара. Адже зброя на нього не зареєстрована. А за незаконне зберігання "ствола" загрожує термін до трьох років. Сам же Михайло Гончар того дня непробудно спав, навіть коли в квартирі працювали слідчі. Його розбудили, порозмовляли, але він заявив, що нічого не пам"ятає", - розповіло джерело видання.

За інформацією "Газета по-киевски", карабін "Вулкан", з якого стріляли, "зареєстрований на якогось громадянина з Троєщини".

Нагадаємо, 10 липня з"явилася інформація про те, що екс-зять Віктора Ющенка Михайло Гончар, напившись, влаштував стрілянину у власній квартирі.

Пізніше, міліція затримала людину, яка знаходилася і стріляла в Михайла Гончара. Затриманий представився приятелем і охоронцем власника квартири, але при цьому у нього було ніяких документів, що підтверджують особу.

ProUA
Зараз ви читаєте новину «Екс-зять Ющенка проспав стрілянину в своїй квартирі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути