середа, 11 квітня 2007 08:38

Експертиза встановила батька дочки Анни Ніколь Сміт

Відповідно до результатів тесту ДНК, який було проведено за вимогою суду, батьком семимісячної Даннієлінн, дочки моделі і актриси Анни Ніколь Сміт, яка раптово померла в лютому, є колишній бойфренд актриси Ларрі Беркхед.

Суперечки про того, хто є біологічним батьком дівчинки не припинялися з моменту її народження на Багамах у вересні минулого року.

На засіданні суду у вівторок були присутні обидва претенденти на визнання батьківства: колишній коханець Сміт, фотожурналіст Ларрі Беркхед і її останній співмешканець, адвокат Говард Стерн, чиє ім`я записане в свідоцтві про народження дитини.

В кінці судового засідання доктор Майкл Берд, який проводив дослідження ДНК, заявив, що на 99,99% упевнений в тому, що батьком дівчинки є Беркхед.

Дівчинка, чиє повне ім`я - Даннієлінн Хоуп Маршал Стерн, може стати спадкоємицею багатомільйонного статку покійного чоловіка Анни Ніколь Сміт, техаського нафтового магната Джея Говарда Маршалла.

Сміт вийшла за нього заміж в 1994 році, коли йому було 89 років, а їй - 26. Маршалл помер наступного року після весілля.

Сміт довгий час судилася за спадок із старшим сином Маршалла - Пірсом, поки той не помер в червні минулого року у віці 67 років.

В ході тривалих судових розглядів фотомодель відсудила у сім`ї покійного чоловіка $474 мільйони, пізніше суд урізав цю суму до $89 мільйонів, потім взагалі відмовив скандальній Сміт у праві на спадок.

У травні минулого року Верховний суд США ухвалив, що Анна НІкольт має право продовжувати боротися за свою частку в спадку у федеральних судах штату Каліфорнії, не дивлячись на те, що техаський суд визнав молодшого сина Маршалла його єдиним спадкоємцем.

Анна Ніколь Сміт померла 8 лютого нинішнього року в одному з готелів американського штату Флоріда. Як повідомлялося раніше, причиною смерті актриси і моделі журналу Playboy Анни Ніколь Сміт стало випадкове передозування, пише РІА Новости.


Зараз ви читаєте новину «Експертиза встановила батька дочки Анни Ніколь Сміт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути