Ексклюзиви
вівторок, 22 вересня 2009 12:30

Експерти УЄФА подивилися на "Олімпійський" під дифірамби Павленка

Експерти УЄФА подивилися на "Олімпійський" під дифірамби Павленка

Експертна група на чолі з керівником департаменту Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) зі стадіонів та безпеки Марком Тіммером проінспектувала в понеділок хід виконання робіт з будівництва стадіону в Києві, на якому планується проведення фінального матчу чемпіонату Європи з футболу в 2012 році.

Міністр у справах сім"ї, молоді та спорту Юрій Павленко, який супроводжував їх, підкреслив: "Сьогодні на стадіоні ведуться повномасштабні будівельні роботи згідно із затвердженим проектом. На будівельному майданчику працюють близько 1 тис. працівників і майже 400 інженерно-технічних працівників, задіяно 162 одиниці будівельної техніки", повідомляє прес-служба Міністерства України у справах сім"ї, молоді та спорту.

За словами міністра, на стадіоні вже на 90% готовий перший ярус трибун, на якому залишилося змонтувати сидіння. Повністю завершені демонтажні роботи, роботи зі встановлення прохідного комунікаційного колектора і перенесення інженерних мереж з-під стадіону.

Крім того, посилені фундаменти верхнього ярусу трибун і північного в"їзду до чаші спортивної арени. Продовжується зведення каркаса, який триматиме покриття над трибунами, будівництво залізобетонного каркасу естакади і об"їзної дороги.

Також споруджуються зона обслуговування уболівальників і VIP-зона. Продовжуються відновні роботи верхнього ярусу трибун.

Експертна комісія УЄФА перебуватиме в Україні з 20 по 23 вересня. У програмі візиту - ознайомлення з прогресом підготовки стадіонів до Євро-2012 в рамках програми регулярного моніторингу.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Експерти УЄФА подивилися на "Олімпійський" під дифірамби Павленка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути