пʼятниця, 12 травня 2017 13:41

Єгор Опарін через халатність лікарів має ДЦП – потрібна допомога

Єгор Опарін через халатність лікарів має ДЦП – потрібна допомога

Дворічний Єгор Опарін із Харкова має ДЦП з вини лікарів. Під час пологів йому зламали тім'яну частину черепа і вивернули шию. Дитина потребує постійної реабілітації та лікування. Курс на червень коштує понад 14 тис. грн.

"Вагітність у мене проходила добре. Дитина мала народитися здоровою. Але халатність лікарів призвела до інвалідності сина. Мені неправильно зробили заміри тазу. Сказали, що народжу сама. А насправді треба було робити кесарів розтин. У результаті дитина застрягла в родових шляхах. Єгора тягли щипцями і вакуумом. Мені перед цим зробили укол. Коли прокинулась, дитини вже поряд не було. Сказали, що хлопчика повезли до перенатального центру. Як потім з'ясували, не одразу, а через дві години. Дитина тиждень була на штучному диханні в реанімації центру. Потім я з ним перебувала в неврології. Там мені сказали, що в Єгора загинули клітини мозку. Мовляв, від такої дитини краще відмовитися, бо матиме важку інвалідність. Ми з чоловіком цього ніколи не зробимо. Проходимо реабілітацію, іпотерапію, готуємося до дельфінотерапії. Синочок дуже старається, прагне до нормального життя. В Єгора стала сильніша шия, намагається її тримати. Стає на ручки, пробує перевертатися. Раніше ми самі справлялися з оплатою. Допомагали батьки, бабусі і дідусі, родичі і друзі. Тепер доведеться просити допомоги в небайдужих людей. Бо на червень вже не маємо грошей, а пропускати курси реабілітації не можна", - розповіла мати Ірина Опаріна.

Реквізити для допомоги:

Карта Приватбанку – 4149 4991 0078 1077 (Опаріна Ірина Юріївна).

Контакти - (063) 25 49 508 (батько Єгора Сергій Опарін).

Зараз ви читаєте новину «Єгор Опарін через халатність лікарів має ДЦП – потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути