четвер, 05 липня 2007 13:18

Едуард Лимонов вимагає суду над Луговим

 Едуард Лимонов звернувся у Генпрокуратуру з вимогою порушити кримінальну справу відносно Андрія Лугового, якого він назвав "зловісною особою".
Йдеться про інтерв"ю Лугового, підозрюваного британською владою у вбивстві Олександра Литвиненка, яке було опубліковане 15 червня у "Комсомольській правді". У цьому інтерв"ю Луговий зокрема заявив, що вважає Едуарда Лимонова, Михайла Касьянова таі інших лідерів опозиції потенційними жертвами Бориса Березовського. Того ж дня Федеральна служба безпеки оголосила про порушення справи  відносно Березовського за статтею "шпигунство" у зв"язку із заявами Лугового.
Як заявив Лимонов, інтерв"ю Лугового "являє собою загрозу вбивства", це "украй серйозна річ", оскільки "вона виходить від такої зловісної особи, як Луговий".
- Я вирішив, що раз Генпрокуратура порушила по цьому ж інтерв"ю справу по шпигунству відносно Бориса Березовського, який там згадується, то вона  зобов"язана порушити справу по загрозі вбивства і з"ясувати, звідки Луговому відомо, що два російські громадяни можуть бути убиті, – сказав Лимонов. При цьому він висловив надію, що "ця справа матиме розголос, у наш час це кращий захист проти погроз", передає Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Едуард Лимонов вимагає суду над Луговим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути