середа, 19 листопада 2008 13:38

Джордж Буш оголосив Каліфорнію зоною лиха

Президент США Джордж Буш оголосив південну частину штату Каліфорнії, що найбільш постраждала від лісових пожеж, зоною лиха. Американська влада розпорядилися надати допомогу всім, хто поніс збиток в результаті того, що трапилося, повідомляє TheLosAngelesTimes.

У прес-релізі Департаменту національної безпеки йдеться про те, що Федеральне агентство з надзвичайних ситуацій (FEMA) збирається допомогти жителям Лос-Анджелеса і його околиць, що постраждали від пожеж, а також округів Орандж, Ріверсайд і Санта-Барбара. Гроші для будівництва тимчасового житла, ремонту згорілих будинків і інших потреб постраждалих виплачуватимуться з федерального бюджету.

Масштабні лісові пожежі почалися в Каліфорнії 13 листопада після того, як в штаті на деякий час устоялася посушлива погода. За останніми даними, вогонь знищив більше тисячі будинків, а за станом на 19 листопада площа пожеж перевищила 19 тисяч гектарів. Влада штату евакуювала із зони лиха декілька десятків тисяч чоловік.

Зараз ви читаєте новину «Джордж Буш оголосив Каліфорнію зоною лиха». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути