середа, 06 січня 2010 17:15

Джоні Депп має одеське коріння

Джоні Депп має одеське коріння

Працівники Одеського архіву припускають, що в місті колись жив предок голлівудського актора Джоні Деппа. Архівісти вже готують лист Деппу, в якому мають намір оповістити про його спорідненість з українцем.

В установі знайшли записи про сім"ю на прізвище Депп. Архіваріус Одеського обласного архіву Марина Батуріна відзначила, що Депп Микола Олександрович, який був одним із засновників Російського технічного товариства, має німецьке коріння.

Його батька звали Депп Олександр-Август Філіпович. Відомо також, що і у Джоні Деппа є німецьке коріння. Щоб зібрати більше інформації щодо цієї сім"ї та відновити генеалогічне древо сім"ї Деппів, одеські архіваріуси відправили запит до російського архіву.

Якщо версія про одеське коріння Деппа підтвердиться, він стане не єдиним всесвітньо відомим актором, який має українське коріння. Так, в жовтні 2009 року голлівудський актор Роб Шнайдер, відомий глядачеві за фільмами "Тварина" і "Чоловік за викликом", під час своєї поїздки до Москви заявив, що його бабуся була киянкою.

Не менш відомими світовим глядачам є кінозірка, яка народилася в Києві, Міла Йовович.

Уродженка Бердянська Ольга Куриленко прославилася завдяки ролі дівчини агента 007 в останньому фільмі про пригоди Джеймса Бонда "Квант милосердя", повідомляє Дни.ру.

Зараз ви читаєте новину «Джоні Депп має одеське коріння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути