вівторок, 29 вересня 2009 09:49

Джоні Депп назвав фільми "Пірати Карибського моря" "відстійними"

Джоні Депп назвав фільми "Пірати Карибського моря" "відстійними"

Джоні Депп має намір піти з циклу "Пірати Карибського моря" після виходу четвертого фільму циклу, що отримав назву "На дивних хвилях", повідомляє OpenSpace з посиланням на видання Cinemablend.

За даними анонімних джерел, Депп схильний залишитися в четвертому фільмі циклу, але Disney вже готує нового Джека Горобця для п"ятої і шостої частин франшизи. Студія сподівається, що Депп залишиться, якщо йому запропонують достатньо великий гонорар, але джерело Cinemablend вважає це малоймовірним.

Депп, що зіграв капітана Джека Горобця в оригінальній піратській трилогії, став єдиним з трьох головних героїв циклу, хто погодився зіграти в четвертому фільмі. Орландо Блум і Кіра Найтлі, як і режисер трилогії Гор Вербінскі, в проект повертатися не стали.

Минулого тижня Депп вже заявив, що втратив інтерес до четвертих "Піратів" після того, як з Disney пішов її глава Дік Кук. Саме Кук свого часу заманив актора в піратську франшизу.

При цьому, за інформацією Cinemablend, Депп вважає, що вдалим був тільки перший фільм про піратів, останні виявилися "відстійними". Не дивлячись на це, другі "Пірати" заробили в прокаті 1,06 млрд доларів, треті - 960 млн.

Хто здатний замінити Джоні Деппа, не повідомляється. Зйомки "На дивних хвилях" повинні початися цією весни, реліз в даний момент планується на 2011 рік, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Джоні Депп назвав фільми "Пірати Карибського моря" "відстійними"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути